Els Capricorn heu de cuidar més la salut del 21 al 27 de junyÀries
del 21 de març
al 20 d’abril
La teva sinceritat és el que t’obre portes, encara que algunes persones no sàpiguen interpretar-la els que et coneixen saben la grandesa del teu cor. En el treball et traslladaran a un altre departament i el teu impuls serà dir que sí immediatament, no et precipitis.

Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig
Començaràs la setmana amb uns plans sentimentals ben definits, però és possible que es torcin, posa molt amor i assoliràs l’harmonia. En el treball comprometre’t amb el que no podràs complir et suposarà un aclaparament, aprèn a dir que no.

 

Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny
Si desitges tenir parella solament per a viure una aventura, és possible que no aconsegueixis el que busques i és que l’amor que pot aparèixer et deixarà penjat per a sempre. Treball: una persona de l’entorn laboral està disposada a tot per a congraciar-se amb tu.

 

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Compartir uns moments romàntics amb la persona que estimes pot ser, ara mateix, la teva màxima aspiració. En el treball pots comprovar que quan generes calor humana i amistat i no tems al rebuig, tot al teu voltant millora.

 

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Un amic especial podria confiar-te un secret que possiblement ja coneguis, però hauràs de dissimular. En el treball pensa abans de parlar, podries ficar la pota i quedar malament o fer quedar malament a algú que t’ha presentat com a excepcional.

 

Verge
del 22 d’agost
al 21 de setembre
Pots ser dur/a i molt dràstic/a en algunes de les teves valoracions, planteja’t quan jutgis a la gent per què necessites ser tan exigent. En el treball si et quedes sense arguments i sents que la ira es va apoderant de tu, distancia’t.

 

Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre
Conciliar els teus interessos amb els de la teva parella requereix una mica de comprensió, empatia i respecte. No et tanquis a l’amor per por del desamor. En el treball si necessites que algun company t’ajudi a gestionar quelcom que desconeixes, demana-li i no tinguis dubtes.

 

Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre
Generar expectatives sentimentals quan no tens les coses massa clares pot acabar provocant una confusió dolorosa. En el treball no tibis la corda, relaxa la teva ment. És una setmana difícil, no agreugis la situació amb exigències.

 

Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre
Un gran amic per qui hauries posat la mà al foc podria decebre’t, potser hauràs de recordar que ningú és perfecte. En el treball et falta enginy, no és concebible que algú com tu no es prengui la vida a grans riallades. Escolta, assabenta’t i calla.

 

Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener
Sabràs dir les coses amb delicadesa, més del que ho sols fer i els que t’envolten agrairan la teva actitud. Cuida més la teva salut, apunta’t a classes de gimnàstica correctiva. El treball, fer les coses bé, costa menys que fer-les malament, aplica’t i gaudeix.

 

Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer
Una setmana mogudeta, si tenim en compte que podem passar de l’amor a l’odi en segons. Recapacita, reconeix també els teus errors, perdona les ofenses, fes creu i ratlla. Somriu-li més a la vida i a la gent. T’espera alguna cosa molt gratificant.

 

Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març
L’entrada del sol en càncer afavoreix els viatges, els canvis de vida i les nits romàntiques, gaudeix en parella o amb els amics. Aprofita-ho. En el treball ofereix-li a una persona l’oportunitat de trobar una feina, és una enorme satisfacció.

TOTES LES NOTÍCIES