Els Capricorn heu de buscar el diàleg del 29 de març al 4 d’abrilÀries
del 21 de març
al 20 d’abril
El desplegament de la teva voluntat és la teva millor qualitat, aquest és el teu moment que pots aconseguir els teus objectius més ambiciosos. Tot el que comencis aquests dies anirà impregnant d’optimisme i il·lusió, a més amb les teves ganes de triomfar, pots arribar a les fites proposades.

Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig
Pots transformar el plom en or; es tracta d’una alquímia interior que et permet canviar algunes situacions que t’estan fent mal. En el treball has de posar aquest toc de gràcia que et fa falta i no deixar les coses per a l’endemà.

 

 

Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny
Una experiència del passat que no va ser resolta pot reclamar la teva atenció. Podries passar d’ella o ocupar-te’n i assumir-la. Tu ets qui té l’última paraula. Si no estàs satisfet amb el treball, només tens dues solucions o canvies de feina o canvies d’estratègia.

 

 

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
La teva família podria enfrontar-se als teus desitjos i donar-te un ultimàtum, el que provocarà que et desanimis. Analitza amb calma la situació, tal vegada no estiguin del tot equivocats. En el treball si et falta concentració, pots atribuir-ho als teus problemes emocionals, posa’t les piles.

 

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Et vindrà bé sortir, veure món i si la teva economia no t’ho permet, pots passejar, canviar d’aires, de panorama. En el treball, la negativa d’un cap a donar-te el que li demanes pot suposar-te una gran derrota, no et donis per vençut/da, aviat ho aconseguiràs.

 

Verge
del 22 d’agost
al 21 de setembre
Tens facilitat per a convèncer a la teva parella, quan més t’interessa, però també has de ser capaç de cedir, quan ella ho desitgi. En el treball hi ha coses que et fan sortir de polleguera, problemes que no es resolen, de poc et servirà queixar-te a crits, busca el diàleg.

 

Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre
És un bon moment per a promoure la reconciliació i alliberar-te de sentiments foscs que entelen les teves relacions personals. Val la pena viure sense rancunies ni càrregues. En el treball, evita a les persones conflictives, afronta els reptes i els canvis amb il·lusió.

 

Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre
La passió és el motor de les teves relacions però no sempre trobes persones capaces de connectar amb aquesta càrrega de sensualitat, fes-la més subtil i menys evident. En el treball no busquis culpables als contratemps, no pretenguis controlar-ho tot.

 

 

Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre
Hauràs de multiplicar-te, ja que els compromisos amorosos, socials i familiars et tindran molt ocupat/da, però probablement ho facis tot a gust i feliç. En el treball hauràs de compenetrar-te amb algú amb qui fins a ara no et duies gaire bé.

 

 

Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener
Parlar és la clau, es tracta de buscar el diàleg constructiu. Cuida la teva salut i porta una vida més sana i ordenada. En el treball confia en el teu sisè sentit, si perceps una situació poc clara aparta’t. El que pot perjudicar-te no es cristal·litzarà, estàs molt protegit/da.

 

 

Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer
Una situació del passat torna a presentar-se, amb el que no vas saber solucionar, aclarir o assumir, aquest és un bon moment per a fer creu i ratlla. En el treball no t’entossudeixis a imposar les teves idees. Canvia de rumb i adopta noves expressions.

 

 

Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març
Dibuixa un gran somriure interior quan hagis d’enfrontar-te a qualsevol situació que requereixi domini de les emocions, sortiràs guanyant. En el treball et felicitaran no solament pels resultats, sinó pel teu tarannà, és el moment de relaxar-te una mica.

 

TOTES LES NOTÍCIES