cainaAina, la casa de colònies de Canillo ha celebrat la segona quinzena de juliol la vintena edició dels campaments CAINA, Campaments d’Aligots Itinerant dels Nois i Noies d’Andorra , amb una excusió al Comapedrosa, en el segon  torn de colònies d’estiu.  En aquest segon torn de colònies hi participen 98 nens i nenes a la casa, 48 adolescents a les bordes, 25 monitors; a CAINA, 40 nois i noies amb 7 monitors.

Ara fa 20 anys Aina va voler aportar un granet de sorra en l’educació dels nois i noies de 15 a 17 anys des del lleure. Éren conscients que a nivell de país, al Principat d’Andorra, hi havia un buit d’atenció en aquesta franja d’edat i es creà el campament Tamarros i després en una evolució marcada per la demanda, es va crear CAINA. Aquests campaments són un camí en la recerca de l’amistat, per viure en solidaritat amb els altres, per donar resposta a les inquietuds dels joves.

En els darrers dies del mes de juliol, els infants d’Aina van viure la visita de diverses autoritats del país que compateixen durant un àpat les inquietuds de Mn. Ramon Rosell, dels monitors, dels infants i joves participants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada