Els Bombers sospiten que l’origen de l’incendi de la Cortinada va ser una burilla

El Cos de Bombers han informat que tot i que la Policia està investigant les causes de l’incendi forestal del Coll de Cases, a la Cortinada, els indicis trobat sobre el terreny els fan sospitar que l’origen va ser una burilla llençada per algun excursionista. El foc, que ha cremat aproximadament mitja hectàrea, ja s’ha donat per extingit, tot i que alguns efectius dels Bombers continuaran sobre el terreny fins que passi la punta de temperatura d’aquest dijous per assegurar-se que no hi ha cap revifada ni cap punt calent.

El director adjunt dels Bombers, Jordi Farré, ha informat que l’incendi forestal es va donar per extingit aquest dimecres al vespre, tot i que aquest dijous al matí alguns efectius han tornat a la zona per assegurar-se que no hi hagi cap revifada amb l’augment de la temperatura. Els Bombers estaran sobre el terreny fins a les 16 hores, quan ja hagi passat el pic de temperatura del dia, i si no hi ha novetats, procediran a retirar tot el material.

D’altra banda, Farré ha indicat que tot i que la investigació policial està oberta per esclarir les causes de l’incendi, els indicis trobats sobre el terreny fan sospitar als Bombers que el foc es va originar per una burilla. De fet, a prop dels fets hi ha un camí, per la qual cosa podria tractar-se d’una burilla llençada per algun excursionista.

2 comentaris

  1. ostres aixo es indignan no entendre mai gent que va ala montanya i els anomenen escursionistes… llençen restes de papers, vidres, la cigarreta (evidenment tot aixo al terra) perque del seu lloc d’origen segurament les cigarretes, papers… ho llençin al terra, aixi estan els carrers …uff quina rabia i no poder fer res per que aixo acabi d’una vegada amb aquesta mala gent que fa escursions per la montanya!!
    la montanya es de tots i s’ha de respecta i sino t’agrada o no vols respectarla no vinguis!!!

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES