Els bombers rescaten dues persones ferides al camí de Bescaran i a Pal

Els Bombers d’Andorra han hagut de fer aquest dimarts dues sortides per realitzar rescats a la muntanya. D’una banda, al matí, el Grup de Rescat de Muntanya ha acudit a buscar un ciclista de 13 anys accidentat al bosc de Pal. De l’altra, a la tarda, un helicòpter s’ha hagut de desplaçar fins al camí de Bescaran, per rescatar un motorista que ha patit una luxació a l’espatlla. Ambdós han estat ingressats a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell i, posteriorment, donats d’alta, segons han informat des del centre.

Un jove de 13 anys de nacionalitat espanyola ha hagut de ser rescatat aquest dimarts pels volts de la una del migdia després d’accidentar-se mentre practicava ciclisme al bosc de Pal. El menor ha patit una fractura de cúbit i radi i ha demanat l’alta voluntària per ser intervingut quirúrgicament de les lesions al país veí, segons han afirmat des de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell.

Més tard, cap a les 14.30 hores, els bombers han realitzat un altre rescat de muntanya en el qual un motorista d’Enduro ha hagut de ser evacuat en helicòpter al Camí de Bescaran. El conductor ha estat atès a l’hospital d’una luxació a l’espatlla i posteriorment ha estat donat d’alta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.