Els bombers realitzen més d’una quinzena de sortides a causa de la intensa pluja

Els Bombers d’Andorra han hagut de realitzar diverses sortides durant aquest diumenge per petites inundacions i problemes a la xarxa de clavegueram. A les 16 hores informaven a través del seu usuari de twitter que ja arribaven a la desena d’actuacions i a les 18.30 hores havien pujat a disset, segons han indicat des del cos. En tots els casos, però, es tracta de serveis poc importants han destacat i en cap cas la calamarsa ha causat danys. Les zones més afectades han estat Andorra la Vella i Santa Coloma, segons ha explicat el director de Protecció Civil, Francesc Areny, encara que no ha pogut facilitar dades de les precipitacions que han caigut des de les 14 hores i fins les 16 per problemes tècnics amb el web de meteorologia del Govern d’Andorra.

Les pluges que han caigut aquest diumenge entre les 14 i les 16 hores al Principat han estat ‘curtes però intenses’, segons ha explicat el director de Protecció Civil, Francesc Areny. A Andorra la Vella i Santa Coloma és on han caigut amb més ‘violència’ ja que han anat acompanyades de calamarsa, ha afegit.

El mal temps ha obligat als bombers a fer més d’una quinzena de sortides per petites inundacions o problemes a la xarxa de clavegueram. A més, també han hagut d’atendre força trucades de gent espantada per la forta tempesta.

Areny ha pronosticat que de cara a primera hora d’aquesta nit encara s’espera algun xàfec, encara que amb menys intensitat, i per aquest dilluns les precipitacions s’anirien dissipant tot i que no es descarta que es pugui produir algun ruixat cap a la tarda i vespre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *