incendi-seuEls Bombers de la Generalitat van fer 790 serveis a l’Alt Urgell durant el 2013Els Bombers de la Generalitat van fer 790 serveis l’Alt Urgell al llarg de l’any passat, una xifra inferior a la del 2012, en què es van realitzar un total de 919 sortides.

De l’anàlisi de les dades s’extreu que es van registrar 72 incendis urbans, dels quals la majoria van ser en edificis (35) i contenidors de residus (23). Tanmateix, el cos dels bombers també va actuar en focs originats en zones industrials o magatzems (3), vehicles a l’aire lliure (4), infraestructures elèctriques (2), explosions (1) i altres (4).

Pel que fa als focs de vegetació, se’n van comptabilitzar 19, lluny dels 63 de l’any passat. Les sortides van ser en nou ocasions per incendis de vegetació agrícola i en sis casos per incendis en vegetació forestal. Així mateix, es va haver de sufocar quatre incendis de vegetació urbana.

En relació amb els rescats en el medi natural, durant el 2013 se’n van realitzar 30, dels quals 20 van ser de muntanya i 9 de recerca de persones perdudes. També es va registrar un rescat en medi fluvial. El total de salvaments en què van participar els bombers va ser de 82.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada