Els Bombers de la Generalitat rescaten dotze persones atrapades per la neu a Alt Àneu

Els bombers de la Generalitat han rescatat avui a dotze persones els vehicles de les quals han quedat atrapats per la neu en l’aparcament del Refugi del Fornet, en terme municipal de Alt Àneu (Lleida), segons han informat els Bombers de la Generalitat.

Els bombers han desplaçat tres dotacions a la zona d’Alós d’Isil i han remolcat un dels vehicles, mentre que els altres dos han pogut sortir de l’aparcament seguint les marques del primer.

Els tres vehicles havien arribat a la zona abans de la forta nevada que ha tingut lloc avui a la comarca del Pallars Sobirà i posteriorment no han pogut tornar pel mateix camí sense l’ajuda dels bombers.

Les nevades caigudes a Catalunya durant les últimes hores han provocat problemes de circulació en diverses carreteres al llarg de dia i han fet obligatori l’ús de cadenes en a C-28, C-13, C-147, C-142b, L-500, L-501, L-504 i L-510, a la província de Lleida.

Aquesta nit seguirà nevant a les valls del Pirineus i demà gelarà de matinada, segons ha informat el Servei Meteorològic de Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.