Els Bombers acoten la recerca del desaparegut per la zona del camí de Beixalís gràcies a la cobertura del mòbil

Els Bombers han continuat sense èxit, durant aquest dimecres, la recerca de l’alemany desaparegut a Sorteny el passat dissabte al vespre. Durant aquesta jornada, però, han pogut acotar més la distancia a recórrer gràcies a la informació que ha facilitat Andorra Telecom de la lectura de la cobertura de la darrera trucada del mòbil del desaparegut. La zona que s’ha acotat és a Ascobar de Puntal, al camí de Beixalís, i té una distància d’uns mil metres d’un punt a l’altre i amb una cota d’alçada des dels 1.700 fins als 2.300 metres.

Els Bombers han informat que durant aquest dimecres han continuat la recerca del desaparegut a Sorteny. Hi han treballat un total de nou bombers, tres banders del Govern i un bander del Comú d’Ordino. Aquest dimecres no s’ha comptat amb la col·laboració dels gossos.

La recerca s’ha centrat en una zona de mil metres de distància i una cota d’alçada des dels 1.700 fins als 2.300 metres, que s’ha pogut determinar gràcies a la cobertura del mòbil del desaparegut durant la seva darrera trucada. La zona és a Ascobar de Puntals, al camí de Beixalís, i els Bombers han indicat que aquest dimarts ja havien recorregut part d’aquesta zona.

Durant aquest dimecres la recerca s’ha fet amb batudes, és a dir, deixant poca distància entre un agent i un altre, i mantenint el nivell d’alçada per fer el recorregut sense pujar ni baixar. Segons han indicat, es considera que del radi indicat ja s’hauria examinat més de la meitat, tot i que això no garanteix que no s’hagi passat per on es troba el desaparegut i que no s’hagi vist, ja que es tracta d’una zona molt complicada, on s’hi ha d’accedir amb cordes.

Els agents s’han reunit a les 7.30 hores del matí per detallar l’estratègia de recerca i han treballat a la zona des de les 9 hores fins passades les 18 hores, quan ja s’ha fet massa fosc per buscar. Segons han informat, la recerca continuarà mentre les condicions meteorològiques ho permetin.

1 comentari

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES