Els bitllets d’autobús ja es poden comprar des del mòbil

Movelia, central de compres de bitllets d’autobús de línia regular per Internet que cobreix el 75% de les línies d’autobusos d’Espanya, ha llançat una App mòbil que permet comprar els bitllets d’autobús amb només tres passos i sense haver de imprimir-los, facilitant enormement la compra als viatgers. L’aplicació està disponible per a smartphones Android i Apple, i per iPad.

A més dels bitllets de les línies regulars, des de l’App de Movelia també es podran comprar els bitllets dels autobusos turístics, que estan tenint un gran èxit en totes les ciutats espanyoles on s’han implantat, convertint un valor extra per al turisme, un dels principals sectors econòmics del nostre país.

Coincidint amb la campanya d’estiu i amb l’increment de turistes al nostre país, Movelia ara ofereix també com a novetat la compra dels bitllets dels autobusos turístics Madrid City Tour, Toledo City tour, Barcelona Bus Turístic i Bus Turístic de Gijón, tant des la web com des de l’aplicació mòbil.

Segons explica Santiago Vallejo, director general de la central de compres, “en Movelia sempre busquem facilitar la compra als nostres clients, oferint-los totes les rutes de la forma més còmoda, i ara també des del mòbil. Creiem que la innovació ha d’ajudar a generar valor per al client final”.

Per Tecnonews / ACPG – Redacció

1 comentari

  1. Un altre exemple de la jeta que tenen alguns conductors d’autobusos d’aquest país. Acabo de veure un (hora 14.20 d’avui dimecres)de la línia de Ciutat de Valls que s’ha saltat la parada de davant del Comú de la capital, i això que hi havia dues persones esperant en plena tempesta de pluja. En lloc de parar ha accelerat.La seva feina és estar atent al bon servei.

Comments are closed.