Els bibliotecaris es formen en tècniques d’avaluació

La Biblioteca Nacional d’Andorra (BNA) ha organitzat aquest dilluns i dimarts, per segon any consecutiu, un curs orientat als professionals del sector. La formació d’aquest any ha portat per títol ‘Gestió i avaluació de biblioteques’, i ha estat centrat en conèixer la terminologia, metodologia i tècniques d’avaluació en biblioteques i el desenvolupament de programes per tal d’implementar-los en els entorns de treball.

Aquesta formació, impulsada per la biblioteca a través del servei de formació a mida del Col·legi de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya, és impartida per Toni Feliu, cap de la unitat d’Estadístiques i Qualitat de la Gerència de Serveis de Biblioteques de la Diputació de Barcelona.

Tal com informen des de l’executiu, la biblioteca, complint amb una de les seves funcions, que és la de donar suport a les institucions bibliotecàries i culturals del país que ho requereixin, en àrees de la seva competència, promou aquest curs per tal de donar cobertura a una necessitat com la de la formació continuada en un àmbit com el de la gestió de la informació, que es troba en constant desenvolupament.

El curs, a més de ser un complement de formació continuada en l’àmbit de les ciències de la informació, també es converteix en un punt de trobada dels professionals de biblioteques d’àmbits ben diversos.