Els Bessons tindreu un ajut econòmic del 31 de desembre al 6 de gener


Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Tens força interior per dur a terme moltes coses. Reps una injecció de poder per part de Plutó que augmenta la teva resistència i t’aporta un extra de voluntat i paciència.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Pots sentir-te un xic neguitós i possiblement ve donat per les preocupacions del sector laboral. Aquests dies estaràs amb el cap dividit, entre la família i la feina.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Amb Venus transitant per la Casa II i ben aspectant amb Saturn a la Casa IV, inclina que una persona de l’entorn familiar et podria oferir un ajut econòmic o patrimonial.


Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol

Felicitats, el Sol entra al teu signe i renoves energies, amb les que començaràs l’any nou. Amb el bon aspecte de Venus amb Saturn, et ve de gust apostar per la teva imatge.


Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost

Toca valorar altres maneres de fer les coses. Algunes persones et mostren un camí més generós, on es tenen en compte les emocions. Potser menys pràctic, però més empàtic.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Arribes al final d’una etapa afectiva, en la que has après algunes coses importants, sobretot de tu mateix i ara inicies un període on el sector laboral comença a moure’s.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Estàs disposat a utilitzar els teus encants per seduir a aquella persona que és del teu interès. Encontres amb germans, compte però amb les discussions, sigues prudent.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Has estat donant voltes a com vols que siguin les coses en l’any vinent i es pot dir que ja has elaborat algunes pautes. Ara entres en una etapa de més reserva i cautela.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Moltes converses en aquests dies. Intercanvi d’opinions i la possibilitat de fer noves amistats. Tens el suport d’una persona que pot afavorir-te en el sector laboral.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Es pot donar l’oportunitat de tenir un affaire amb algú relacionat amb el sector laboral. Si més no, pot sorgir l’atracció. Aquest Nadal pots rebre persones de fora, a casa.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Si estaves apàtic i sense ganes de fer res, augmenta el to vital i pots recuperar alguna activitat esportiva que havies abandonat. Pots posar en evidència a un mentider.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

L’amor o les satisfaccions vénen d’importació. Connectes amb persones d’altres cultures o indrets. Un familiar pot parlar més del compte, no caiguis en la provocació.

TOTES LES NOTÍCIES