Els Bessons teniu una bona setmana per a contactes laborals a l’estranger del 7 al 13 de junyÀries
del 21 de març
al 20 d’abril
Si creus que la teva parella està frenant els teus impulsos, explica-li el que desitges i posa una mica més de paciència en els teus diàlegs. En el treball si s’acumulen els teus problemes laborals, tracta d’esbrinar la causa abans de queixar-te.

Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig
Portes setmanes disposant de certes facilitats per a aconseguir el que et proposes. Continua aprofitant la teva bona sort i projecta abundància i l’obtindràs. En el treball la teva frenètica activitat no minva la teva il·lusió per fer les coses bé. Tindràs una sorpresa.

 

Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny
Si estàs de celebració, tracta de no estar en diversos llocs alhora. Et demanaran que miris més per la família que pels teus compromisos socials. Estigues per la família. En el treball excel·lent setmana perquè facis contactes a l’estranger.

 

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Bon moment per a atendre situacions pendents, pot tractar-se d’aclarir equívocs, de retornar el que t’han deixat o de resoldre queixes. En el treball comprendre què és el que produeix les discussions, acaba per ajudar a no tornar a provocar-les.

 

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Considera la teva relació de parella com una plataforma d’evolució per a descobrir qui ets a través de l’altre. En el treball els errors i la tendència a la dispersió pot agreujar un moment laboral delicat. Centra’t i assoliràs el que et proposis.

 

Verge
del 22 d’agost
al 21 de setembre
No t’interessa prendre partit en les discussions i menys quan es tracta de buscar culpables i criticar, serà millor que et quedis en silenci. En el treball pots demanar comprensió, però si et dirigeixes a persones que estan encara pitjor que tu, no obtindràs resultat.

 

Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre
La teva ansietat és contagiosa, has de mirar de superar aquests estats emocionals. L’amor és molt més senzill i no et complica la vida, sinó que te la fa més agradable. En el treball pots tenir la setmana perfecta, posa’t les piles.

 

Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre
Tens la possibilitat de gaudir de la vida i de l’amor. No ho espatllis amb idees negres sobre el teu futur ni la teva existència. Mira el que tens, no el que et falta. En el treball no et precipitis, pots cometre un error i es complicaran les coses.

 

Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre
Sincera’t amb la teva parella o amb un amic. Necessites escoltar una altra opinió respecte a un problema familiar. En el treball de vegades no es resol res, evita el conflicte, que només et durà a un atzucac, calla i espera, sortiràs guanyant.

 

Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener
Els diners estan al teu servei i no a l’inrevés, que no et condicioni la vida ni provoqui discussions, pensa en tot el que posseeixes i no té preu. En el treball no és el teu fort prendre decisions precipitades, però tampoc les demoris tant.

 

Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer
L’amistat i la confiança són valors tan importants com infrangibles i per si algú et falla li tanques la porta. Aquesta setmana podries creure que t’han traït però no serà així, comprova-ho. En el treball intenta ser més flexible.

 

Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març
Un compromís podria anul·lar-se i provocar el teu empipament, mostra’t comprensiu. Pensa que les coses succeeixen per alguna raó oculta que ja descobriràs. En el treball és possible que un company sol·liciti la teva ajuda. Brinda-la-hi.

TOTES LES NOTÍCIES