Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

ÀRIES
La paraula serà una mica el vostre problema, ja que d’una manera descontrolada direu allò que no toca en el moment més inadequat i no és gaire bon planteig. Cal que sigueu conscients d’això i que eviteu situacions compromeses que us puguin embolicar la troca sobretot dins el terme familiar i amb més detall amb els germans directes.

 


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

No us costarà dir el que penseu relacionat amb les vostres creences, això està bé, tot i que no cal voler fer entendre el vostre punt de vista sobre segons quines coses, ja que potser no us acaben d’entendre i tampoc és bo fer passar el vostre punt sí o sí. El millor aquests dies és viatjar, i si no podeu, viatgeu amb el pensament.

 


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Sereu les estrelles d’allà on us mogueu, brillareu amb llum pròpia i sense esforç aconseguireu que us facin cas i que les coses rodin al vostre ritme. Però heu de ser previsors i no confiar massa en que tot sortirà, cal que pareu atenció en el que heu de preparar perquè tot rodi. No us estranyi que tingueu facilitat per lligar.

 


Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol

Els ossos tenen ganes de tocar-vos una mica la moral i potser us sentireu adolorits i una mica pesats. La mobilitat serà més costosa que de costum, però no és res greu, només cal que us cuideu més i doneu temps al vostre cos per regenerar-se. Una mica de descans i bona alimentació. Sort que tindreu facilitat per parlar de tot.

 


Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost

Seran uns dies on agafar compromisos us pot portar algun maldecap addicional que realment no us cal. Mireu de posposar els lligams que trobeu que us poden fer estar més atrapats i deixar temps per assimilar si us voleu responsabilitzar del que tingueu al davant d’aquests compromisos. La parella us pot donar bon suport en el moment.

 


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Els diners volen fer acte de presència en la vostra vida, no us hi negueu i deixeu que vinguin. Potser no seran grans quantitats però us pot fer gràcia si podeu estalviar una mica per poder fer altres coses en algun altre moment. Encara que tingueu aquests aspectes no us repengeu en que els diners vindran sols que no és el cas.

 


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Les responsabilitats de les coses que van relacionades amb la gent gran de casa vostra us portarà algun moment d’ensurt i heu de mirar d’estar serens per portar-ho tot amb la màxima tranquil·litat possible. No deixeu que les emocions us dominin i que això us faci prendre decisions equivocades. Penseu les coses dues vegades primer.

 


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

La facilitat de comportar-vos davant de les situacions compromeses us farà guanyar punts per aconseguir progressos a la feina i us farà adonar de la importància que té dir alguna paraula concreta en el moment adequat. Aprofiteu per aconseguir allò que us fa falta per arribar als vostres projectes amb la màxima facilitat i rapidesa.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Sentireu la necessitat de fer coses pels demés i de facilitar el camí a les persones que se us creuen. La sensació de la vostra actitud pot ser bona i podeu ser una imatge a seguir per d’altra gent. És important que sigueu conscients d’això per poder fer les coses bé i estar orgullosos de la vostra manera d’actuar i solucionar temes.

 


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Aquests dies tindreu el guapo pujat i també destacareu per la vostra intel·ligència. Us vindran a demanar consell i us donaran el poder de triar les coses pels demés. Que no us pugi al cap aquesta sensació de domini perquè podeu caure en l’errada de pensar que sou imprescindibles o únics, cosa que no és ben bé així.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Estareu molt tossuts amb les coses que se us posen al cap. No hi haurà manera de fer-vos canviar d’opinió i portareu les vostres idees a l’extrem d’enfadar-vos si no us volen fer cas. Potser estaria bé que miréssiu de ser més flexibles i d’acceptar que potser no teniu la raó del tot, ja que cada punt de vista pot ser interessant.

 


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Tot anirà lligat amb el tema de diners, en principi sembla que per bé, per tant mireu de recollir tot el que pugueu. Per altra banda podeu tenir moviments en el camp legal, temes de papers que s’han d’arreglar o modificar, però també sembla que són favorables. Només heu d’anar deixant fluir i tot s’anirà posant a lloc tranquil·lament.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada