Els Bessons cercareu com canviar la imatge del 20 al 26 d’abril

 


Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Pots sentir-te impel·lit a defensar els teus valors, el que et dona seguretat i pots fer-ho de forma vehement. Compte fins a deu, abans de posar en perill una amistat.

 


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

El Sol entra al teu signe i inicies un nou cicle. Felicitats als qui fan anys en aquest període. Gestions per solucionar un problema econòmic. Inicies algun nou estudi.

 


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Cerques la manera de renovar la imatge amb les eines de que disposis en aquest moment. Mostres interès sentimental en algú, però has decidit agafar-t’ho amb paciència.

 


Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol

El Sol transita per la Casa XI i porta noves amistats i un establiment de les existents. Et preocupa el futur. Pots rebre ajut del pare o d’una persona de més edat que tu.

 


Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost

El Sol entra al sector professional i encetes una etapa de renovació. Pots ser que per voluntat pròpia o bé per les circumstàncies, pensis en un canvi de lloc laboral.

 


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Penses en que, en quan puguis, visitaràs a una persona que viu lluny. Dediques un temps diari al teu costat místic, amb la meditació i la recerca d’equilibri interior.

 


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Bon moment per parlar de diners amb la parella i deixar coses clares, en quant als recursos compartits. Podries rebre una herència, ja sigui material o d’un altre tipus.

 


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Si tens una relació sentimental, entra en un període de més compromís. Gent nova a la teva vida, amb algunes persones molt diferents a tu, de les que pots aprendre molt.

 


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Inicies una nova etapa en el sector laboral, sembla que pot haver alguns canvis al teu lloc de treball. La salut et preocupa i no dubtaràs en posar energia en millorar-la.

 


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Si actualment vius amb més persones, poses l’objectiu en viure sol. T’agradaria establir un important canvi en la dieta, com per exemple deixar de menjar proteïna animal.

 


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Pots experimentar estrès amb les persones properes. Practicar una mica d’exercici i relaxació, t’ajudarà a equalitzar el tu món intern. Vius un moment de gran maduració.

 


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Amb el Sol per Casa III, necessites expressar el teu parer, reafirmar-te mitjançant la paraula. Si tens germans, i havies perdut el contacte, es pot produir una reconnexió.