fitball

La fitball és una pilota molt grossa de goma que es pot utilitzar per fer una gran diversitat d’exercicis i que proporciona uns grans beneficis per a la salut.La fitball és originària de Suïssa, on es va començar a utilitzar cap a mitjan segle passat.

Tot i que primer se l’utilitzava en processos de rehabilitació física, més endavant es va introduir dintre de les rutines d’exercicis dels gimnasos. Avui en dia, es pot aconseguir fàcilment una fitball per exercitar-se a casa.Fer exercici amb la fitball és molt divertit i fins i tot es poden fer al ritme de la música per trencar la rutina.Gràcies a la fitball es poden aconseguir molts beneficis, un d’ells és que afavoreix l’equilibri, ja que cal coordinar entre l’acte de fer l’exercici i el moviment del cos a sobre de la pilota.

Una altre dels beneficis és que permet millorar la postura corporal, perquè s’ha de mantenir una certa rigidesa per fer els exercicis a sobre i amb la fitball. A més, aquesta millora ajuda a alleugerir mals d’esquena o problemes a la base de la columna, ja que enforteix els músculs.

Per Redacció / Tot Sant Cugat

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada