Demà dimecres 17 d’octubre tindrà lloc a les vuit del vespre, a l’Espai Ermengol-Museu de la Ciutat la darrera xerrada-tastdel cicle ‘Parlem de Fira’, en el marc de la Fira de Sant Ermengol de la Seu d’Urgell.

La sessió de demà serà presentada per Núria Fontanet, dinamitzadora de la producció Agrària Ecològica a l’Alt Urgell i Cerdanya, que donarà pas a la xerrada ‘Els beneficis per a la salut de consumir productes ecològics’, a càrrec d’Ivet Ribot, dietista-nutricionista a l’Hospital de Cerdanya i docent de la Universitat Oberta de Catalunya.

La sessió continuarà a les nou del vespre amb la presentació de l’Associació de Productors Ecològics de Cerdanya i l’Alt Urgell, PROECO, a càrrec de la seva presidenta, Roser Bombardó.

Seguidament, es farà una diagnosi de les produccions ecològiques a la comarca i per finalitzar la sessió hi haurà un tast de productes ecològics locals per al públic assistent.

Aquesta xerrada-tast és gratuïta però cal inscriure’s a través de l’Oficina Comarcal de Cerdanya del Departament d’Agricultura Ramaderia i Pesca (DARP): telèfon 972 88 45 50 i correu electrònic nfontanet@gencat.cat També es pot fer la inscripció a través del servei de preinscipcions a jornada del PATT del portal RuralCat: ruralcat.gencat.cat/preinscripcionspatt

Parlem de Fira

El cicle Parlem de Fira ha estat una nova activitat relacionada amb la Fira de Sant Ermengol 2018 inclosa en la programació prèvia a aquest important esdeveniment mil·lenari que se celebra aquest pròxim cap de setmana a la Seu d’Urgell.

En aquest cicle ha tingut lloc durant aquest mes d’octubre, amb una gran acceptació per part del públic urgellenc, la xerrada-tast ‘Afinem els sentits. Com gaudir al màxim un tast de formatges’, a càrrec de Josep Balcells; la conferència ‘Per Sant Ermengol la fira es mou! 1.000 anys de fires a la Seu d’Urgell’, a càrrec de Pau Chica i Pilar Aláez; i  un tast de formatges guanyadors de l’edició de la Fira de Sant Ermengol 2017, conduït per Eugeni Celery.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada