Els bars de Sant Julià reparteixen més de 2.000 tapes per Carnaval


Els 21 bars i restaurants de Sant Julià que han participat durant els dies de Carnaval a la Ruta de la Tapa han repartit fins a 2.084 racions de les seves especialitats. Això vol dir, com ha indicat el responsable de Cultura de Sant Julià, Jordi González de Alaiza, que aquestes persones han pres una de les tapes dels establiments que han participat en aquest esdeveniment. A més, 13 persones han tastat totes les tapes i han aconseguit el passaport que els ha permès obtenir un dels premis del sorteig. El bar Ca l’Angel ha aconseguit el premi a la Millor tapa i la Pizzeria Venecia el de Millor establiment. L’acte ha acabat amb la baixada del Carnestoltes i la seva crema a la plaça Major.

Text: Tot i comptar amb un dia menys que l’any passat, els 21 establiments que enguany han participat a la Ruta de la Tapa de Sant Julià de Lòria han repartit 2.084 butlletes, una per cada ració que han degustat els seus clients durant els dies de Carnaval i, en total, dues menys que l’any passat. Totes les butlletes han participat en el sorteig de diversos premis com ara vals de compra, tractaments d’estètica o entrades a Naturlandia, entre altres.

A més, 13 persones han obtingut un d’aquests premis directament ja que disposaven del passaport que acredita que han provat totes les tapes. Com ha indicat el responsable de Cultura de Sant Julià, Jordi González de Alaiza, en total s’han repartit més de 200 premis.

‘Són xifres que van en augment per la quantitat de dies’, ha assenyalat González, ja que tot i comptar amb un dia menys han venut un volum similar de tapes.

El premi al millor establiment ha estat per la pizzeria Venecia, el més animat l’han compartit la mateixa pizzeria i el Bar Coto i la millor tapa votada pel públic han estat els flamenquins del Bar Ca l’Àngel.

L’acte de lliurament de premis ha acabat amb la baixada i la crema dels Carnestoltes, en la qual han participat molts lauredians que s’han aplegat a la plaça Major.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.