Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

No sabreu què fer en el camp de la feina; la vostra falta de decisió us pot afectar en el fet que tot se us retardi i perdeu bones opcions de canvi, però no serà res important, no cal que us hi capfiqueu. D’altra banda, tindreu moviment en el camp de la parella, on, si us deixeu portar, podeu acabar trencant la relació, i potser tampoc no cal.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Tindreu moments conflictius relacionats amb l’amor. No teniu clar el que sentiu i voleu aclarir el vostre camí, cosa que en aquests dies us pot ser complicat perquè ho veieu tot embolicat. Si podeu, mireu de deixar marge i no prengueu cap determinació per no equivocar-vos. De vegades és bo parar-se i deixar passar una mica de temps.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

El vostre romanticisme us portarà a fer alguna cosa fora del normal que pot agradar a algú, o sigui que deixeu-vos anar i mireu de deixar sortir aquell nen o nena que porteu dins. D’alguna manera això us donarà vida i ànims per enfocar la vida de manera diferent i amb més ganes i força. No deixeu que els altres us tallin els comentaris.


Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol

Les ganes de viatjar i de canviar d’aires us portaran a tenir idees diferents i originals; si les podeu guardar per a algun altre moment, millor. També haureu de tenir en compte que en el tema familiar les coses aniran una mica girades i us podeu enfrontar per petites diferències de pensaments que poden acabar en problemes més grans.


Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost

Necessitareu fer coses originals a casa i trencar amb la comoditat a la qual esteu acostumats; ja és hora que vulgueu fer les coses de manera diferent i, sobretot, que canvieu la decoració d’alguns espais per renovar la visió a què esteu més fets. No us estranyi que tingueu molt present la figura del pare en el vostre pensament.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Tindreu ganes de parlar pels descosits i no deixareu de dir tot allò que us faci estar inquiets. Són moments en què tindreu la possibilitat d’arreglar situacions concretes a les quals fa falta posar fi. Per fer-ho tindreu la claredat necessària i sabreu estar a l’altura. El millor és que no us sentireu malament per res del que feu.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

La vostra part intel·lectual estarà molt desperta i us demanarà que estudieu i penseu solucions per millorar la vostra vida; heu de ser conseqüents i buscar la manera de sentir-vos bé. De fet, no pararan de venir idees al vostre cap; desenvolupeu-les, que la vida passa ràpid i cal aprofitar el temps per viure amb ganes i feliç.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Voler treballar el vostre cos, serà una de les fites que us posareu aquests dies. Està bé cuidar-se i pensar a mantenir-se per poder donar més d’un mateix quan sigui necessari. D’altra banda, heu de procurar ser més discrets en les vostres coses personals; si us deixeu anar massa us podeu veure embolicats en algun petit malentès.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Us trobareu que voldreu fer algun acudit i no us entendrà ningú. No us ho agafeu a pit, mireu de no donar-hi importància, perquè, si no, entrareu en una roda de malestar que no us cal per a ben res. Quan hi ha aquesta tendència a tenir una comunicació entrebancada, el millor és no dir gaire res i deixar la vostra part simpàtica al calaix.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Els vostres propòsits es posaran bé de manera fàcil i cal que dediqueu tot el vostre esforç a fer que les coses vagin bé i treure el màxim de profit del que tingueu en ment. Ara bé, aneu amb compte a fer excessos amb el vostre cos perquè és probable que us feu mal i no us fa cap falta. Per tant, no se us acudeixi fer esports de risc.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

La casa serà el vostre refugi i és on us trobareu millor. Com més hi pugueu estar, més bé us hi sentireu, però no és gaire bo que us hi tanqueu, perquè després us costarà fer passos per sortir. Conclusió: és bo que estigueu a casa però també és bo que en sortiu; o sigui que una mica de cada, que és el que va millor. Són dies tranquils.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Tindreu tendència a jugar més del compte amb els diners i no és gens bo; heu de ser prudents perquè podeu acabar perdent el que teniu i després les coses no van gens bé. Sobretot, sigueu responsables, que de natural aquest punt se us perd i acabeu fent allò que no toca. Estaria bé que, abans de fer qualsevol animalada, la comentéssiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada