Els Balança poden tenir algun maldecap familiar entre el 6 i el 12 de juliol

 


Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Has començat amb molta energia el mes i els altres ho noten. El punt de tensió pot estar en les qüestions domèstiques o de la llar. Potser hauràs d’arribar a algun acord.

 


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Mart per Casa XII, inclina a tractar el món interior per sortir-ne reforçat. Recuperes objectes del passat que et porten records i tot plegat et dona un plus de seguretat.

 


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Podries haver de posar límits a un amic que actua de manera una mica abusiva. Una persona de signe d’Aire, potser Aquari, sembla que mostra interès sentimental en tu.

 


Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol

Mart a Casa X pot portar acció al sector professional. Venus per Casa XII afavoreix els amors ocults. Compte amb els embolics que això pot ocasionar d’aquí a unes setmanes.

 


Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost

El Sol i Mercuri et traslladen al passat per aprendre alguna cosa valuosa, sempre que facis un exercici d’humilitat. Opcions laborals una mica lluny del lloc on vius.

 


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Si guardes ressentiment, la venjança no és recomanable, segueix amb el teu camí. Potser hauràs de triar entre dues feines. Vigila bé les teves coses en llocs foscos.

 


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Si cerques un col·laborador per un projecte, poden sorgir oportunitats, però no et precipitis, pren-te el teu temps.  La família pot donar algun maldecap aquests dies.

 


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

La salut pot demanar que li dediquis una mica més de temps, per evitar complicacions. Possible compensació econòmica per un treball realitzat. Augment de l’autoconfiança.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Potser has de posar límits a un pretendent que es fa una mica pesat. Practiques la contenció verbal i ja no ets tan confiat. Has après que no tothom és digne de confiança.

 


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Si esperes renovar contracte laboral, tens molts números. Assumptes relatius a l’habitatge et poden impacientar una mica. Si cerques una nova llar, no et precipitis.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Algunes converses poden esdevenir en una bona amistat o fins i tot quelcom més, doncs descobreixes molta connexió. Reactives una sortida laboral que tenies aparcada.

 


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

L’element aigua pot ser un aliat per apaivagar moments de tensió. Trobades familiars, poden fer-te força feliç. El sector de la llar viu un moment de bones oportunitats.