Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Potser us serà difícil distingir el que sentiu per alguna persona a qui sempre heu vist com a una amistat i a hores d’ara sembla que els vostres sentiments han canviat. No us atabaleu, de vegades quan hi ha més tracte les coses vibren diferent i es poden confondre els sentiments. Sort que mirareu de distreure-us i de passar-ho bé.

 


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Hi haurà facilitat per tenir idees i per sortir d’embolics trobant solucions ràpides i directes. Heu d’aprofitar la situació i posar fil a l’agulla per treure el màxim profit del moment i així fins i tot podreu ajudar a d’altres que també necessiten solucionar temes, no perdeu de vista que necessiteu encarar la vostra vida primer.

 


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Hi haurà un lligam amb els amics que pot portar algun maldecap en relació a la vostra parella, si en teniu és clar. Heu de mirar de prioritzar les situacions d’una manera diferent per no perdre ni les amistats ni la vostra relació, de vegades us deixeu portar massa per les emocions i no controleu el que passa al vostre voltant.

 


Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol

Tindreu una manera d’expressar-vos més aviat a batzegades, cosa que farà que tingueu algun malentès o que alguna persona se us enfadi per la manera de dir que tindreu, estaria bé que miréssiu de pensar abans de dir i que valoréssiu si cal marcar segons quines coses a segons qui. Us aniria bé estar a casa i arreglar el vostre espai.

 


Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost

Poder fer les coses que us venen de gust serà un repte, el vostre cap estarà a punt per tenir un munt de bons acudits per embolicar la troca però per passar-ho bé. Si feu que els vostres hi participin serà molt millor i tothom content, la vostra feina serà aquesta, la de fer estar contents a la gent que es creui pel camí que feu.

 


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Us adonareu que a la feina no és convenient confondre els termes d’amistat, ja que en moltes ocasions sol passar que confonem aquests termes. A la feina s’hi va a treballar i l’amistat es pot crear dins la feina però és fora de la feina on es creix i es fa més forta, que no us sàpiga greu si algú de la feina no us fa sentir prou bé.

 


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Estareu molt sensibles i quan passi alguna cosa, tot i que sigui externa a vosaltres, us afectarà més del que voleu. Cal que racionalitzeu les coses i que mireu de no fer-vos mala sang pensant. No pensar tant i mirar d’enfocar-vos a treballar i fer coses productives i interessants és el que us aniria millor i us seria més productiu.

 


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Us atabalareu molt amb el tema parella i heu de mirar de no fer-ho ja que no en treureu res i us farà estar malament. Si pot ser busqueu la manera de parlar del que us fa cosa amb qui toca i així tot serà més fàcil. El tema que tindreu millor serà el de viatjar, si podeu agafeu carretera i manta i a fer kilòmetres lluny o a prop.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Us tocarà parlar d’herències i de diners. Potser no seran coses que us vagin directament lligades a vosaltres però hi haureu de formar part d’alguna manera. Si cal aconsellar o donar la vostra opinió feu-ho però amb cura per no tenir embolics després. S’ha de ser previsor i aquests són temes delicats ja que sempre hi ha interessos.

 


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Se us marquen canvis a la feina o més ben dit en els vostres projectes, de vegades va bé fer variacions de direcció i buscar camins nous que us donin més facilitat de moviment, només cal observar i mirar de quina manera us pot anar millor. De moment les coses se us plantegen bé en tot, o sigui que podeu estar ben contents i riallers.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Estareu ben distrets amb els amics, sembla que tots pensen en vosaltres per sortir i fer-ne alguna, és bo que us deixeu enredar una mica però massa no perquè després podeu tenir algun problema a casa. Us heu de mirar de portar una mica més bé i sobretot tenir en compte les vostres responsabilitats, no s’hi val a deixar coses penjades.

 


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Us podeu sentir una mica sols, és una impressió que tindreu i que en realitat tampoc és tan certa, el que passa és que us tancareu molt en banda i esperareu que els demés us facin cas o us busquin, cosa que segurament no passarà i que haureu de solucionar vosaltres donant el pas perquè hi hagi més contacte i tot sigui més fàcil.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada