you-tubeNo deixa de ser un símptoma ineludible la cada vegada més destacable força que tenen les pàgines web per organitzar els seus esdeveniments fora del món online. El cas més evident és el de Youtube, una plataforma que en el seu inici només s’observava com una web per pujar vídeos de gats o caigudes tontes però que actualment és tota una referència, tant per a la televisió més popular com per a la televisió convencional.

D’aquesta manera Youtube va organitzar el dissabte 3 de novembre el seu primer lliurament de premis als millors vídeos de l’any. L’anomenat YouTube Music Award va reunir estrelles de renom com Lady Gaga, Eminem o MIA o Arcade Fire però això sí, sense oblidar a les estrelles nascudes en el si de la pròpia plataforma de vídeos de Google. D’altra banda com en tots els grans esdeveniments, tampoc va faltar patrocini que en aquest cas es personifica en la marca de cotxes KIA.

No va faltar tampoc la participació dels usuaris. Segons dades de la pròpia organització van ser 60 milions d’ internautes els que van votar perquè Eminem es fes amb la corona de millor artista de l’any.

En un moment en què el panorama musical està saturat d’ofertes musicals sembla que Youtube no les considera suficients, és per aquest motiu que llança aquest projecte al qual els usuaris podien subscriure a http://www.youtube.com/user/YouTubeES i que va estar presentat per l’actor Jason Schwartzman.

Sens dubte un esdeveniment que fa cinc anys era del tot impensable i que ens demostra que el futur de la música està a la xarxa.

Per Tecnonews / ACPG – Redacció

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada