assalariatsEl nombre total d’assalariats del mes d’octubre és de 34.467 persones, amb una variació del +0,5% respecte al mateix mes de l’any anterior, en què hi va haver 34.286. Cal destacar que és la segona variació anual positiva consecutiva que hi ha des del març del 2007. La mitjana d’assalariats d’acord amb les dades dels últims 12 mesos, és de 35.686, amb variacions negatives del -1,5% respecte les dades dels últims 12 mesos del període anterior.

El sector de la construcció manté una acusada variació a la baixa del –8,1% al mes d’octubre del 2013 respecte al mateix mes de l’any anterior. També cal assenyalar la variació anual negativa dels sectors: “Llars que ocupen personal domèstic”, amb el -5,9%; “Comerç a l’engròs i intermediaris del comerç”, amb el -2,7% “Venda i reparació de vehicles de motor” amb el -1,5%.

En canvi, presenten augments si gnificatius del nombre d’assalariats els sectors: “Agricultura, ramaderia, caça i silvicultura”, amb +29,9%; “Altres activitats socials i serveis personals”, amb +7,7%; i “Activitats immobiliàries i serveis empresarials ”, amb un +6,3%.

El salari mitjà total del mes d’octubre és de 1.911,05 euros. La variació respecte al mateix mes de l’any anterior és negativa amb un -1,3%

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada