assalariats

El nombre total d’assalariats del mes d’agost és de 34.515 persones, amb una variació del +0,7% respecte al mateix mes de l’any anterior, en què hi va haver 34.267. La mitjana d’assalariats d’acord amb les dades dels últims 12 mesos, és de 35.100, amb variacions estables del 0,0% respecte les dades dels últims 12 mesos del període anterior.

El sector de la “Construcció” manté una variació a la baixa tot i que menor respecte els mesos anteriors del -1,9% al mes d’agost del 2014 respecte al mateix mes de l’any anterior. També cal assenyalar la variació anual negativa dels sectors: “Llars que ocupen personal domèstic”, amb el -4,6%; “Agricultura, ramaderia, caça i silvicultura”, amb el -2,8% i “Producció i distribució d’energia elèctrica, gas i aigua”, amb el -2,0%.

En canvi, presenten augments significatius del nombre d’assalariats els sectors: “Activitats immobiliàries i serveis empresarials” i “Altres activitats socials i serveis personals”, ambdós amb un +5,1%; el “Sistema financer”, amb +3,9%; i “Transports i comunicacions”, amb un +2,8%.

El salari mitjà total del mes d’agost és de 1.957,88 euros. La variació respecte al mateix mes de l’any anterior és positiva amb un +2,1%.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada