Els ascensors que connecten el carrer Prat de la Creu amb la plaça del Poble d’Andorra la Vella, un dels llocs de pas més transitats de la parròquia, estaran tancats fins al mes d’agost perquè el comú ha decidit tirar endavant unes obres de modernització de l’espai, que tindran un cost de 85.000 euros. Els vianants tindran diverses alternatives, com ara els ascensors de l’aparcament Vinyes o els de la plaça del Consell General.

Els ascensors panoràmics de l’aparcament Prat de la Creu passaran a tenir una única façana de vidre, en lloc dels dos murs cortina actuals. La façana serà de color blau clar i ajudarà a modernitzar un espai molt transitat a la parròquia. Mentre durin els treballs, que tindran un cost d’uns 85.000 euros, començaran aquest dimecres i que es preveu que finalitzin a l’agost, els ciutadans no podran utilitzar cap dels dos ascensors que connecten el carrer Prat de la Creu i la plaça del Poble.

L’alternativa seran els dos ascensors d’ús públic de l’aparcament Vinyes, els tres ascensors interiors de l’aparcament Prat de la Creu i l’ascensor que connecta el carrer Prat de la Creu amb la plaça del Consell General.

Un dels murs cortina dels ascensors d’accés a la plaça del Poble va caure al mes de gener passat arran d’una forta ventada de matinada. Després d’aquest incident, que no va causar danys humans ni materials, es va evidenciar la necessitat de reforçar-ne la seguretat.

ANA