Els artistes Eve Ariza, Jordi Casamajor i Eva Martínez “Zoe”, als nous Tallers d’art

El ministeri de Cultura, Joventut i Esports comunica que els comissaris per a la propera edició de la Biennal d’Art de Venècia 2017, Míriam Ambatlle i Javier Balmaseda, han seleccionat els tres artistes que ocuparan els Tallers d’art els propers mesos. Es tracta de la multidisciplinària Eve Ariza, l’escultor Jordi Casamajor i la pintora Eva Martínez “Zoe”.

Tots tres artistes seleccionats són persones joves però amb una intensa i consolidada trajectòria artística, tant a dins com fora d’Andorra. Així mateix, els tres han format part d’anteriors edicions dels Tallers d’art. Al cens d’artistes AND’Art es pot consultar la seva extensa formació acadèmica, la relació dels projectes en què han format part i les exposicions en què han participat.

Des del ministeri de Cultura, Joventut i Esports es valora positivament el nombre de propostes presentades per a aquesta edició amb un total de set projectes, perquè ateses la dimensió demogràfica del país i el nombre de convocatòries efectuades amb anterioritat, el fet que no es puguin presentar els cinc representants de les dos edicions anteriors, entre altres, demostra que representar Andorra a Venècia desperta interès en els artistes andorrans i els és un al·licient per treballar i aprofundir la seva obra i el seu plantejament artístic.

El proper 14 de juliol, a les 11.30 h del migdia, el ministeri de Cultura, Joventut i Esports convoca els mitjans de comunicació als mateixos Tallers d’art, a la Massana, on tindrà lloc una visita guiada per les noves instal·lacions de la mà dels comissaris Ambatlle i Balmaseda i comptarà amb la presència dels artistes seleccionats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.