seu justicia 1

El president del Col·legi d’Arquitectes, Joan Blasi, s’ha referit a la pròrroga del termini per presentar projectes per a la nova seu de la Justícia. El Govern l’ha allargat fins al 7de desembre, fet que des del Col·legi es valora positivament si bé s’hagués volgut tenir temps fins al gener. El temor és que les presses comportin mancances en els projectes per a una obra tan singular.

El Col·legi d’Arquitectes valora positivament que el Govern hagi prorrogat el termini per presentar projectes per al concurs de la nova seu de la Justícia. Tot i així, haguessin volgut que s’allargués fins al gener per evitar mancances en les idees.

Una de les peculiaritats del projecte és la necessitat de dues circulacions dins de l’edifici: una per al públic i l’altra per al mateix funcionament de la justícia. Per aquest motiu, i atesa la seva singularitat, els arquitectes creuen que s’hauria d’haver fet la convocatòria amb més antelació.

Finalment, però, la necessitat d’executar la partida pressupostària que enguany hi ha assignada a l’obra, ha fet que el Govern només hagi pogut allargar el termini fins al 7 de desembre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada