El  col·legi d´Arquitectes ha mostrat el seu disgust perquè no se´ls hagi consultat a l’hora d’elaborar el plec de bases del concurs per embellir les avingudes Meritxell i Carlemany. També critiquen que s´hagi triat un concurs de mèrits, que té en compte sobretot el currículum dels aspirants, i no un d´idees, on podrien presentar-se propostes diferents.

Els arquitectes han reiterat que ofereixen a l´administració el seu assessorament gratuït per redactar els concursos públics però no se´ls ha tingut en compte per l´elaboració dels plecs de bases de les obres d´embelliment de les avingudes Carlemany i Meritxell. Lamenten aquest fet. Afirmen que és important que els plecs de bases estiguin ben definits perquè així no hi ha ambigüitat en com s’han de concretar els projectes ni en els honoraris.

Consideren que els concursos d´idees donen més possibilitats creatives als qui es presentin i permeten que hi hagi més propostes.

Posen com a exemple positiu el projecte “The Cloud”, on diuen sí se’ls ha tingut en compte a l’hora d’elaborar els plecs de bases del concurs públic per adjudicar el projecte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada