Els Àries podeu tenir alguna molèstia si no dormiu prou del 27 de juliol al 2 d’agost

 


Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Si no  dorms prou,  podries somatitzar amb alguna molèstia. Amb el Sol per la Casa V, cercaràs com sigui, el teu temps d’esbarjo. Estàs enèrgic i acceptes algun repte.

 


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Normalment ets realista, però en un assumpte sentimental pot ser que no vegis la veritable dimensió del problema. Si prens una mica de distància, podràs veure-ho millor.

 


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Compte fins a deu, abans de dir el que penses. Estàs una mica “accelerat” i podries penedir-te de les teves paraules. Sents necessitat de concretar el teu futur laboral.

 


Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol

La imaginació vola i et costa concentrar-te. Usa la creativitat per expressar el que sents. El Sol per Casa II, inclina a posar més energia en resoldre assumptes econòmics.

 


Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost

El Sol entra al teu signe. FELICITATS! Inicies una nova etapa i ho fas amb cautela i l’atenció posada en qüestions familiars. Podràs fer una escapadeta per relaxar-te.

 


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Els afers sentimentals poden estar a l’ordre del dia i no mancaran les oportunitats. El Sol és a Casa XII i és temps d’atendre el teu món interior i millorar el descans.

 


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

A la feina pots experimentar confusió o manca d’informació i esbrines quina és la situació. Amb Urà per Casa VIII, seria bo aprofitar per millorar les relacions sexuals.

 


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

S’activa el sector professional i d’objectius més alts. Si contenies les ganes de començar un projecte, ara mous fitxa. Es pot despertar l’atracció sexual amb una amistat.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Tot i que encara pots viure alguna situació incòmoda, vas recuperant el terreny que havies cedit a qui no tocava i t’ocupes de tu i de perfilar la teva manera de viure.

 


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Noves responsabilitats econòmiques, però també és temps de maduració. Si has fet els deures, s’obren les portes a l’alliberació. Estàs combatiu i fins i tot, territorial.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

La connexió actual  entre família i feina pot afavorir els teus objectius laborals. Algú proper podria ajudar-te. El Sol per Casa VII, activa les qüestions de parella.

 


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

La salut està connectada al teu món interior, especialment en aquest moment. Si practiques la desconnexió o una teràpia alliberadora, et sentiràs millor, més lleuger.

TOTES LES NOTÍCIES