Els Àries pensareu en l’operació biquini del 6 al 12 de maig

 


Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Agafareu manies al vostre cos i començareu a pensar en l’operació biquini d’una manera insistent. No cal que us trenqueu el cap, heu de mirar de cuidar-vos però sense fer animalades que després es paguen cares. El que us anirà millor aquests dies seran les reunions familiars, on podreu parlar de tot i trobareu solucions a tot.

 


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Podríem dir que al llarg d’aquests dies tot se us posarà bé i que sense fer massa enrenou se us arreglaran temes que estaven una mica enquistats, de vegades és saber esperar el moment i tenir la paciència necessària per deixar arribar les coses soles. Tindreu el guapo pujat i això us donarà facilitats per lligar, si us ve de gust.

 


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

A la feina hi haurà massa nervis que poden ser la causa d’alguna discussió. Hauríeu de reflexionar abans de parlar per evitar mals moments que provoquin tensió que no convé. La sort és que tindreu moments molt bons en el camp del bricolatge i amb la facilitat de re decorar algun espai on després us sentireu molt a gust i tranquils.

 


Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol

Seran dies d’agafar compromisos i responsabilitats que us poden anar molt bé a la llarga. És possible que vagin relacionats amb el tema de parella però també en el tema de feina, la qüestió és que us aportaran coses bones i això és el que val. Una de les aportacions serà la tranquil·litat que prou falta us fa i que desitgeu fa temps.

 


Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost

Estareu molt contents a casa amb la família, de fet tindreu ganes de compartir moments amb ells i ho podreu fer sense problema. No us anirà gens malament, tot al contrari. Per altra banda hi pot haver alguna situació relacionada amb alguna persona del passat que ja no hi és i que per a o per b tindreu molt al pensament, no és res dolent.

 


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

La veu de l’experiència us pot ajudar a veure camins diferents que us poden fer les coses més fàcils. Hi ha vegades en les que és bo saber escoltar per aprendre i per evolucionar. També teniu molt bons moments relacionats amb els germans, si en teniu, és clar. No deixeu de comunicar-vos, al llarg d’aquests dies serà important fer-ho.

 


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Tot i que viatjar us aniria molt bé heu d’anar amb compte perquè teniu la facilitat de tenir entrebancs que poden suposar algun problema, sobretot en desplaçaments de curta distància. Per tant, ulls ben oberts i atenció a la conducció. També cal dir que estareu molt xerraires i això us pot fer distreure més del que toca, atenció.

 


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Les trifulgues amb la mare poden ser el plat de cada dia si no hi poseu remei calmant la situació. Les mares sempre solen ser una mica pesades amb les seves opinions i les hem d’entendre, ja que només volen el nostre bé, encara que no tinguin raó. Haureu de tenir paciència i mirar de no fer créixer la tensió, deixeu que digui i ja està.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

En el camp dels diners i de la feina tindreu algunes situacions complexes que us portaran algun maldecap, heu de mirar d’estar serens per saber actuar sense perdre la direcció. Si teniu la calma de pensar i després actuar podreu fer passos millors i més factibles pel dia de demà. També us cal sortir i divertir-vos, no us tanqueu.

 


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Tindreu molta lentitud per tot, el temps semblarà que no passi i costarà que us arribin les coses que voleu o els moments que desitgeu que arribin. Només seran aquests dies i haureu de posar-hi paciència i calma, ja que els nervis no us serviran per res, al contrari encara us ho faran allargar més. Agafeu-ho com a aprenentatge.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Tindreu bona relació amb la gent que us envolta i sobretot a casa hi estareu molt bé. Us costarà molt poc somriure i trobar la part positiva de les coses i això farà que la gent se sentin còmodes al vostre costat i fins i tot que us demanin opinió o consell. Deixeu-vos portar i sigueu diplomàtics a l’hora de donar la vostra opinió.

 


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Tot i que patireu una mica en el terreny de la feina o els estudis, us haig de dir que heu de mirar de no preocupar-vos tant. Tot es podrà fer i és important que no us atabaleu. Per altra banda us convé anar amb compte amb els diners, ja que tenen ganes de marxar de la vostra butxaca, cal que calculeu bé el que us fa falta per anar bé.