Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Tindreu el guapo pujat i en tema de parella les coses pinten força bé. Us establireu bé per saber que voleu i prendreu decisions importants que afectaran el vostre camí. També pot ser interessant conversar amb gent diferent que us poden aportar coses noves i pensaments frescos per remodelar el vostre camp laboral o d’estudis.

 


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Està bé que penseu però no cal que us entretingueu a donar massa voltes al cap per petites coses que no tenen importància. Cal estar més a punt de viure vivències que realment són el que t’emportes el dia de demà. Confieu en que els amics també hi són quan els necessites, encara que hagis de demanar l’ajut directament si cal.

 


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Tindreu uns dies ben actius i de bones relacions amb persones interessants i sobretot ben alegres. No deixeu de riure ni un moment si s’escau, ja que les rialles us portaran a gaudir molt més de les coses còmiques que us poden passar, el millor d’aquesta vida és riures d’un mateix. Estareu romàntics per anar a lligar.

 


Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol

Veureu clar que heu de fer algun pas per renovar alguna cosa material de la vostra vida, potser el cotxe, la cuina, la nevera, etc. no vulgueu anar massa de pressa, aquestes coses s’han de mirar bé i cal fer-ho però amb el temps necessari per comprar el que més us convingui. Tindreu molt bon rotllo amb la figura de la mare.

 


Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost

La calma farà feina i amb aquesta arribarà la mandra. No tindreu ganes de fer ben res, si no us poseu les piles, això us pot portar a un punt estàtic en el que deixareu passar el temps d’una manera ben absurda. És cosa vostra el profit que traieu del vostre temps, tot i que heu de pensar que passa molt ràpid i no torna mai.

 


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Hi haurà una manera molt especial d’agafar-vos la vostra vida laboral. És com si tinguéssiu ganes de canviar la situació actual però no sabeu ben bé com fer-ho. No us esvareu i penseu que les coses s’han de pensar amb el cap abans de moure fils que no toquen ara mateix. És bo ser més previngut i calcular de quina manera es pot fer.

 


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Deixareu de cobrar alguna cosa que us deuen i el més segur és que us enfadeu. No cal que ho feu, ja que tan sols tardarà una mica més en arribar, ho cobrareu igualment. És important que mantingueu una bona relació amb la figura del pare. Hi ha coses que haureu de fer junts i és bo que estigueu mes lligats que de costum.

 


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Tot i estar envoltats de persones, sentireu que no hi teniu cap lligam concret i que no us entenen. Mireu de no deixar que aquesta sensació se us faci massa gran, ja que després podeu entrar en una roda de malestar que no us fa cap falta. El que us aniria bé és sortir al carrer per anar a veure coses diferents i entretenir-vos bé.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

No vulgueu convèncer a ningú de res perquè aquests dies sembla que no és possible. La pressa i la impaciència us farà patinar en les converses i perdreu la força per aconseguir el que voleu. Sí que podeu anar fent un planteig de què voleu per poder-ho moure més endavant i llavors sí que aconseguireu els propòsits marcats, ànims.

 


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

És com si no tinguéssiu temps de dir tot el que us passa pel cap i això us crea una mica d’estres. Parlant no s’arreglen les coses encara que reconec que va molt bé poder expressar-se. De totes maneres el que us faria més favor seria actuar més delicadament amb els de casa, que de vegades els hi deixeu anar tot d’una manera directa.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Us posareu en forma físicament perquè necessitareu sentir-vos valents i amb força. Com més fem salut més bé tenim la nostra persona tant mentalment com corporalment. Haureu de tenir en compte el tema de parella, potser vol participar en coses que feu i se sent desplaçada, compartiu més coses. Si no teniu parella cap problema.

 


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

La sensació d’estar apagats i de no veure sortida a res pot ser normal, heu de trencar amb aquesta sensació i donar alegria a la vostra vida envoltant-vos de mainada petita que us faci riure. En tema laboral haureu d’estar més al cas del que feu perquè si us despisteu, podeu perdre oportunitats de fer canvis bons, pareu atenció.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada