Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

A casa es poden crear conflictes amb les persones més grans, bàsicament aquests conflictes seran lligats amb la relació de parella. Mireu de no agafar-vos les coses massa a la valenta. El millor que podeu fer és escoltar i deixar passar l’estona. Tot es calmarà si no li doneu massa importància i ho deixeu refredar. La calma ajuda.

 


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Seran uns dies difícils en temes de negocis. No us serà fàcil vendre res ni fer tractes que us surtin favorables per vosaltres, el millor és tenir paciència i buscar la manera de que tot es vagi fent sense forçar res. Per altra banda en el camp de la feina tindreu la necessitat de parlar i no us acabaran d’entendre massa la intenció.

 


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Tindreu un punt de caràcter brusc que us farà ser massa directes, m’heu de tenir en compte la manera de dir les coses, ja que se us escaparà un to massa radical i podeu tenir alguna enrabiada amb algú i sense un motiu concret que valgui la pena. Seran dies que és millor callar i deixar passar, ja que si us deixeu anar malament.

 


Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol

Tindreu ganes de manar i de portar les coses amb molt ordre i ho sabreu fer, no us costarà gens que us facin cas i que entenguin el que voleu. Estaria bé que ho aprofitéssiu, us podeu estalviar feina i ho sabreu agrair bé fent bons amics que en algun altre moment potser haureu d’ajudar però que ja us hauran donat un cop de mà.

 


Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost

Hi haurà un contacte diferent amb les amistats del sexe femení, us hi sentireu molt a gust i us sabreu compenetrar molt bé. Tot i així seria bo tenir en conta que hi haurà moments en els que haureu de saber que és el que podeu dir i que el que no, ja que els secrets no estaran gaire ben guardats en boca de qui expliqueu segons què.

 


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Una de les coses que més us poden fer patir o estar amb tensió serà la feina i per descomptat els diners. Haureu d’agafar-vos el tema amb calma perquè no hi ha maneres de que la gent del vostre entorn vegi les coses com vosaltres i encara que no us agradi us haureu d’adaptar al que us diguin. Vigileu amb el que digueu i a qui.

 


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

La salut té ganes de fer-vos la perla aquests dies, tindreu tendències a arreplegar algun refredat o mal de panxa. Heu de ser prudents i previsors per estalviar-vos maldecaps o malestar. Us podeu refugiar amb els pensaments de la figura del pare, que a la seva manera us poden ajudar a prevenir males situacions que se us presenten.

 


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Els vostres diners seran els que us faran pensar més compte i estar amb una mica de tensió. Si us agafeu les coses bé podeu tenir-ho tot més aviat controlat, si us atabaleu la cosa es pot complicar gastant més. El més important és que penseu abans d’actuar calculant que és el que us pot ser més factible econòmicament parlant.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Ho teniu tot ben col·locat per poder tenir uns dies ben macos i plens de bones situacions. La cosa està en organitzar-se bé i en trobar la manera d’estirar el temps per fer el que us vingui de gust. El vostre temps lliure serà el més ben aprofitat. En tema de feina us costarà estar concentrats, ja que pensareu més en vosaltres.

 


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

La família us donarà suport en tot i us sentireu molt bé a casa, si teniu algun dubte o algun problema a la feina és bo que ho comenteu i que us deixeu aconsellar o orientar pels que us estimen que són els que millor us poden assessorar. En l’única cosa que podeu tenir algun maldecap és en la relació de parella no us enfadeu.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Estareu seductors i no us costarà gens fer caure a les vostres rets a qui us proposeu, ara bé no us passeu de llestos que si en feu alguna després us podeu trobar amb les conseqüències dels vostres actes. No es pot jugar amb els sentiments dels demés, això ho heu de tenir molt clar. Segur que aquests dies fareu molt bons amics.

 


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

La vostra capacitat creativa us donarà idees ben curioses i bones per fer un munt de projectes diferents. Si no les podeu fer servir en breu, cal que les apunteu i les treballeu per poder-les fer servir més endavant, no les deixeu perdre. Si us vénen ganes de fer un canvi d’imatge, poseu fil a l’agulla i comenceu a donar-li forma.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada