Els Aquari estareu mandrosos de l’11 al 17 de març

 


Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Tindreu la seguretat de fer un viatge, de començar un nou camí i de fer que la vostra vida sigui diferent en alguns aspectes. Sempre és bo veure maneres diferents de fer les coses i fer els passos que provoquin avançar cap a una nova perspectiva. Animeu-vos, que teniu feina per fer i, si la feu, podeu estar molt millor. Mai no és tard per començar a viure.

 


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Aclarireu els vostres pensaments en el camp de la parella, us serà més fàcil distingir el que voleu i de quina manera podeu arribar a aconseguir-ho. Sempre que tingueu la capacitat de veure la vostra direcció tindreu més energia per tirar endavant. Això sí, heu de saber respectar les persones que hi poden intervenir d’alguna manera.

 


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Hi ha la possibilitat que us sentiu molt sols i que se us faci una mica pesat el que hagueu de fer. Per anar fent sense decaure, hi haureu de posar molta paciència i molta moral. És vital que us aneu animant per estar més preparats i per superar aquests moments de fluixesa, ja que no durarà gaire i en poc temps fareu un bon canvi.

 


Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol

Estareu molt romàntics i tindreu ganes que els altres també ho estiguin, i això farà que busqueu la manera de portar bon rotllo i de fer que els altres també en portin. És bo que aquest estat l’allargueu tant com pugueu per aprofitar-lo. El bon contacte amb els amics serà una bona influència i un puntal per a vosaltres, i heu d’agrair-ho.

 


Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost

La possibilitat de tenir contacte amb hospitals o residències farà que us sentiu una mica estranys. De vegades toca estar en aquests espais i no té per què ser per a vosaltres, ja que el més probable és que hagueu d’ajudar algú o, si més no, donar-li suport moral. És bo saber estar allà on convé quan convé, i els altres ho tenen en compte.

 


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Buscareu el silenci i l’observació per anar analitzant la situació de la vostra vida. Fer un repàs va bé perquè us pot fer adonar que hi ha coses que us podrien anar millor, però tampoc cal buscar la perfecció perquè no existeix, i això us pot fer estar malament per res. Físicament estareu en un molt bon moment i cal potenciar-ho bé.

 


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Dedicareu un gran esforç a la feina i al progrés en el vostre camp econòmic; per a vosaltres serà important qui us envolta i de quina manera us afecta. Si podeu trobar el secret d’orientar les persones del vostre camí, indirectament us orientareu vosaltres mateixos i fareu la feina per duplicat, traient molt més profit i benefici.

 


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

La figura del pare en algun moment pot ser una mica dura amb vosaltres i us pot marcar en alguna manera de fer que teniu i que a vosaltres us sabrà greu. Convindria que no us agaféssiu les coses tan a la valenta i que miréssiu d’aprendre del que us posen al davant; cada lliçó que tenim és un bon pas cap a l’èxit i el creixement personal.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Tindreu uns dies bastant bons i podreu aconseguir el que us proposeu, només cal posar-hi ganes. Ara bé, haureu de tenir present que les opinions de les persones que us estimen també les heu de valorar; això no vol dir que hagueu de deixar de fer el que sentiu, però sí que heu de tenir-ho en compte com a observació i eina per utilitzar.

 


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Estareu una mica revolucionats en qüestió de sexe, fet que us pot portar a sentir-vos estranys en algun moment i que fins i tot us pot fer posar en algun embolic. Mireu de ser prudents i de pensar abans de fer algun pas a la desesperada. A banda d’això, tot us anirà força bé i no us costarà trobar maneres de divertir-vos fàcilment.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Tindreu un fet mandrós en molts aspectes, especialment a la feina; és com si tot us pesés i us fes pal de fer. Ja us podeu posar les piles, que, si no ho feu, hi perdreu més vosaltres que ningú. Això sí, tindreu el guapo pujat i una capacitat de seduir que farà que us diguin coses maques en diverses ocasions; no us ho agafeu molt seriosament.

 


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Aquests dies seran esplèndids, perquè així és com estareu i com us sentireu: tot us anirà bé i tot se us posarà fàcil. Podreu moure-us amb confiança i tranquils. Ara bé, no porteu les coses a l’extrem, ja que l’alegria és bona però els excessos, no gaire. Estigueu contents amb moderació per no caure en l’error de passar-vos de voltes en tot.