Els andorrans que viatjaven al “Costa Concordia” tornaran al Principat entre aquesta matinada i diumenge

Els nou ciutadans d’Andorra que viatjaven al creuer “Costa Concordia”, encallat aquest divendres a la nit a la Toscana, Itàlia, han sortit il·lesos i podran tornar al Principat ben aviat. Segons han informat des del Govern estan tots controlats a la ciutat de Roma i es preveu que puguin agafar un vol entre aquesta matinada de dissabte i aquest diumenge. Inicialment, i segons les informacions obtingudes per l’Executiu, entre els 70 viatgers desapareguts no hi hauria cap andorrà.

El Ministeri d’Afers Exteriors ha activat el dispositiu per donar assistència als accidentats en el creuer “Costa Concòrdia” a Itàlia, i ja s’ha pogut parlar amb els viatgers per assegurar que han resultat il·lesos, i amb les seves famílies. En aquests moments, els nou ciutadans d’Andorra, (sis andorrans, dos residents dominicans i una resident espanyola) es troben controlats a la ciutat de Roma a l’espera de poder volar entre aquest dissabte de matinada i aquest diumenge.

El Govern d’Andorra ha informat que seguirà atent a les novetats que hi pugui haver, i que tot i que inicialment no hi ha noticies de què hi hagi cap ciutadà del Principat entre els desapareguts, en seguiran informats.

L’embarcació, amb més de 4.000 persones, entre passatgers i tripulació, a bord es va encallar en un banc de sorra a prop de l’illa del Giglio, a la regió italiana de la Toscana, aquest divendres a la nit. Les conseqüències del sinistre han estat tres persones mortes, catorze ferides de diversa consideració i una setantena que continuen desaparegudes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.