Els amics de la Xina diuen que l’afer del basar és un fet aïllat

xinaEl president de l’Associació andorrana d’amics de la Xina, Eric Bartolomé, assegura que el cas de les denúncies d’extreballadors del basar oriental és un fet aïllat. Bartolomé creu que Andorra hauria de promoure’s més a la Xina perquè allà hi ha un gran potencial, per exemple amb els turistes que podrien venir al Principat.

L’Associació andorrana d´amics de la Xina considera que la cultura del treball del país asiàtic és molt diferent a la que hi ha al Principat i que això pot generar malentesos. D´aquesta manera s´ha referit a la polèmica que hi ha hagut respecte d´algunes denúncies d´extreballadors del basar xinès del Principat.

També creu que el turisme xinès pot tenir per a Andorra un efecte semblant al que ha significat el rus.

A més, ha destacat que ja hi ha empresaris andorrans que estan tenint èxit a la Xina com, per exemple, un fabricant d´urnes funeràries.

1 comentari

  1. Una cosa i no es té de confondre, es el turisme xinès i l’altre els bazars xinesos, no crec que vinguin a Andorra els xinesos a comprar en aquest tipus de bazars. Per altra part si al xina tenen una cultura de treball desmesurada, aqui ja proutes hores i en condicions similars que es també es fá, per tant defrendre el pobre poble xinés es una cosa i defendre els mateixos xinesos que delinqüeixen n’es una altra. No ens calen explotadors estranger quan en tenim de sobres a Andorra i pot-ser ens tindrien de guiar per les males praxis que empran aquest personatges a Espanya, veure Gao Ping & Co. Ho sento Eric pel amor que tens als xinesos però recorda el cas de l’assasinat del Roc de Caldes no fá tants anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.