Els alumnes del taller de narrativa oral, a les Nits d’Estiu als Museus

Pepi Diéguez, Maria Alaminos, Montse Checa i Natàlia Bubí. Aquestes són quatre de les alumnes del taller de narrativa oral i que ara s’atreveixen a pujar a l’escenari de les Nits d’Estiu als Museus.

“Estic convençuda que el seu nivell ens sorprendrà, han treballat molt les narracions”, afirma la consellera de Cultura, Jael Pozo, que anima a tothom a anar a aquest espectacle de petit format, que tindrà lloc demà, dimarts, 7 d’ agost, a les 21 h, al Centre d’Interpretació del Romànic, a Pal.

El curs de narrativa oral va anar a càrrec de l’actor i director Xavi Fernández, que va preparar els seus alumnes per ser capaços d’interpretar textos literaris. I ara acompanyarà les quatre debutants com a director en aquesta primera experiència.

A banda del taller, durant aquests dies les quatre narradores estan fent diversos assajos i també han fet una important feina per treballar la posta en escena i triant les músiques adequades a cada text. Les artistes emergents no volen donar massa detalls de la seva primera interpretació, ja que volen donar un marge per a la sorpresa, però sí que expliquen que elles mateixes han escollit els contes, d’autors com Pere Calders, Quim Monzó, Joan Barril o Sebastià Alzamora.

Amb aquest muntatge es clou el cicle Nits d’Estiu als Museus, organitzat pel Comú de la Massana, amb la col·laboració del departament de Patrimoni del Govern.

Cal dir que les entrades són gratuïtes però s’ha de fer reserva prèvia a la central dels Museus Nacionals, al tel. 839 760.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.