campusJa s’ha arribat a la tretzena edició del Campus Universitari d’Estiu de català esdeveniment consolidat, que enguany s’iniciarà el diumenge 13 de juliol a Andorra la Vella.

L’objectiu principal és que cada estiu hi participin 30 universitaris per aprendre català en el seu país d’origen i a l’estiu busquen donar un nou impuls, convivint amb persones catalanoparlants i coneixent la nostra història, les festes populars, l’ordenament polític i cultural que ens defineix i el nostre medi natural.Tenen l’obligació de relacionar-se entre ells en català.

El propòsit del Campus és que completin l’aprenentatge teòric i gramatical de la llengua catalana, que han fet durant l’any acadèmic, amb la pràctica quotidiana de la llengua en contacte amb catalanoparlants per poder ampliar els seus recursos orals i reconèixer la riquesa dels nostres dialectes.

Arriben a Andorra la Vella diumenge 13 de juliol, per passar-hi la primera setmana del Campus, que enguany té una durada completa de 15 dies. El Campus finalitzarà a Girona el 27 de juliol. El grup enguany està compost per 29 estudiants (7 nois i 22 noies), i amb nacionalitats tan dispars com canadenca, hongaresa, bielorussa, egípcia, nord-americana, britànica, polonesa i russa.La inauguració oficial del Campus s’efectuarà el dilluns 14 de juliol, a les 9.30h, al Comú de la capital.

(Text i foto: Consell)

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada