Els alumnes de les Escoles Esportives d’Andorra la Vella convidats als partits del BC Andorra

bcaArrel d’un acord establert entre el Departament d’Esports del Comú d’Andorra la Vella i el Bàsquet Club Andorra, a oferiment del propi club esportiu, tots els alumnes de les Escoles Esportives comunals han estat convidats a presenciar els partits de bàsquet de la Lliga Endesa (ACB) d’enguany que es juguin a Andorra la Vella.

El Comú d’Andorra la Vella té actualment 18 escoles esportives actives, gestionades per clubs de la Parròquia i per federacions, amb un total d’uns 1.000 practicants en iniciació esportiva i, conseqüentment, s’escollirà gradualment i per grups de 125 infants amb 10 monitors i acompanyants, els conjunts de participants que podran optar a assistir als partits.

Per encetar aquesta col·laboració, el Comú ha escollit les escoles de Taekwendo, Gimnàstica Rítmica i Atletisme, els alumnes de les quals podran inscriure’s per tot el dimecres dia 12 del corrent i veure en viu les evolucions dels jugadors del club andorrà, al Pavelló de la Baixada del Molí, el proper dissabte, 15 de novembre, a les 21.00 hores, que s’enfrontaran al FIATC Joventut de Badalona, en la setena jornada de la lliga espanyola de Basquetbol.

Els infants i joves pertanyents a les Escoles Esportives d’Andorra la Vella es concentraran a la pista exterior de l’Estadi Comunal abans de les 20.30 hores i seran acompanyats en grup pels monitors fins al Pavelló. En acabat el partit, seran conduïts de retorn a l’Estadi.