Els Agents Rurals denuncien 6 pescadors furtius a l’embassament de Rialb per pescar de nit

Un nou servei especial dels Agents Rurals de vigilància contra la pesca nocturna als embassaments de la demarcació de Lleida ha permès denunciar 6 pescadors furtius.
 
Els fets van tenir lloc la nit del passat dissabte a diumenge quan es van localitzar i denunciar sis persones per pescar en horari inhàbil a l’embassament de Rialb, concretament al municipi de Bassella (Alt Urgell). Un d’aquests pescadors, a més, pescava amb quatre canyes de pesca a la vegada (el número màxim permès és de dues canyes). Un altre no tenia ni llicència de pesca ni permís de la zona de pesca controlada.
 
Els Agents Rurals han aixecat sis actes per infracció administrativa de la Llei de Pesca Continental i han comissat un total de 13 canyes de pesca. Els fets denunciats estan tipificats com a infraccions lleus a la Llei de Pesca Continental de Catalunya, i es sancionen amb multes de 60€ a 300€.
 
D’altra banda, també es va denunciar a un d’aquests pescadors perquè se’l va localitzar fent foc d’esbarjo, amb carbonet vegetal, vora el pantà. Les multes per infracció lleu de la normativa de prevenció d’incendis van de 100 a 600€.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.