Membres del Cos d’Agents Rurals van identificar divendres passat dues persones que havien realitzat activitats de pesca sense autorització de la truita en un tram de pesca intensiu i amb possibilitat de pescar-hi amb la modalitat sense mort, al riu Segre al terme municipal d’Oliana.
 
En l’escorcoll del vehicle es va poder localitzar una zona refrigerada amb un total de 41 truites mortes de diferents tamanys, de l’espècie truita comuna i truita arc iris. Es va efectuar el comís de les truites mortes i de tot el material de pesca que van utilitzar per a cometre els fets.
 
Degut a que també es va poder constatar que s’havia utilitzat un fogó de gas en terreny forestal, mitjà totalment prohibit fora de les zones autoritzades, es va procedir a denunciar els fets per una infracció relacionada amb la prevenció d’incendis forestals (cal recordar que el municipi d’Oliana és troba actualment amb un nivell d’alt risc d’incendis forestals).
 
L’actuació de vigilància que duu a terme el Cos d’Agents Rurals es complementa amb accions de conscienciació i pedagogia respecte a la pesca que es pot dur a terme, i respecte a les deixalles que es generen relacionades amb aquesta activitat de lleure, on en ocasions es realitzen acampades sense autorització, activitat degrada l’entorn i té una afectació molt negativa vers la resta d’usuaris que actuen conforme a allò que està autoritzat.
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada