Els agents econòmics i socials se sumen al pacte d’Estat per Europa

Els signataris del pacte d’Estat per l’acord d’associació amb la Unió Europea, es reuniran demà amb els agents econòmics i socials del país, tal i com es va comprometre a fer el cap de Govern, Antoni Martí, durant el passat debat sobre la orientació política del Govern. Així ho ha explicat Martí en una compareixença de premsa aquesta tarda, en què ha destacat la “voluntat inequívoca de diàleg” dels signataris del pacte en les diferents trobades de treball.

El cap de Govern ha concretat que l’objectiu d’aquesta reunió és acordar amb total transparència la metodologia de treball per dur a terme aquesta negociació i recollir les observacions que es puguin fer des dels diferents sectors. Martí ha assenyalat la transcendència d’aquest dossier i ha afirmat que es tracta d’un projecte de país “en el qual tothom ha d’estar present”.

Un cop més, el cap de l’Executiu ha volgut agrair el suport dels grups parlamentaris que donen suport a la negociació d’un acord d’associació amb la Unió Europea i ha lamentat el recent anunci de Socialdemocràcia i Progrés d’aixecar-se de la taula del pacte d’Estat, així com l’absència de Liberals d’Andorra. De la mateixa manera, Martí ha reiterat la invitació del Govern a aquestes formacions a incorporar-se a aquest pacte.

La reunió es durà a terme demà al matí a l’edifici de Govern. Està prevista l’assistència de representants de la Confederació Empresarial Andorrana, la Cambra de Comerç, membres de l’Empresa Familiar Andorrana, de la Petita i Mitjana Empresa, del Consell de Col·legis Professionals, així com representants sindicals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.