bankiaEls afectats per l’emissió d’accions de Bankia al Pirineu es volen organitzar perquè se’ls retorni els diners que hi van invertir. L’Associació per a la Defensa dels Perjudicats d’Entitats Financeres (APDEF) considera que van ser estafats ja que el valor a què van sortir les accions a borsa, sota la direcció de Rodrigo Rato, era molt per sota del valor real.

Els impulsors de la petició han detallat que l’entitat bancària està en principi predisposada a acceptar el retorn per tal de no anar a judici. Per això, s’aconsella als qui s’hagin considerat perjudicats per aquests fets que facin la corresponent sol·licitud.

Els telèfons de contacte d’APDEF per rebre més informació són el 973 350 388 i el 689 011982. En cas que es descobreixi més gent afectada, no es descarta organitzar una reunió informativa per preparar la sol·licitud de cobrament, que s’hauria de fer a l’única oficina que Bankia té ara a la demarcació, a la ciutat de Lleida.

De moment s’ha constatat l’existència d’almenys una quinzena de persones afectades per aquestes accions al Pirineu. Des del grup s’ha puntualitzat que aquesta petició no té res a veure amb els casos de les participacions preferents.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada