Els afectats per les accions de Bankia al Pirineu s’organitzen

bankiaEls afectats per l’emissió d’accions de Bankia al Pirineu es volen organitzar perquè se’ls retorni els diners que hi van invertir. L’Associació per a la Defensa dels Perjudicats d’Entitats Financeres (APDEF) considera que van ser estafats ja que el valor a què van sortir les accions a borsa, sota la direcció de Rodrigo Rato, era molt per sota del valor real.

Els impulsors de la petició han detallat que l’entitat bancària està en principi predisposada a acceptar el retorn per tal de no anar a judici. Per això, s’aconsella als qui s’hagin considerat perjudicats per aquests fets que facin la corresponent sol·licitud.

Els telèfons de contacte d’APDEF per rebre més informació són el 973 350 388 i el 689 011982. En cas que es descobreixi més gent afectada, no es descarta organitzar una reunió informativa per preparar la sol·licitud de cobrament, que s’hauria de fer a l’única oficina que Bankia té ara a la demarcació, a la ciutat de Lleida.

De moment s’ha constatat l’existència d’almenys una quinzena de persones afectades per aquestes accions al Pirineu. Des del grup s’ha puntualitzat que aquesta petició no té res a veure amb els casos de les participacions preferents.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.