La sala d’actes de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha acollit aquest matí el ple final del curs 2017-2018 del Consell Municipal d’Adolescents (CMA), que ha estat presidit per l’alcalde de la ciutat, Albert Batalla, i la regidora de Joventut, Sílvia Iscla.

Del treball realitzat per aquest consell durant l’actual curs, els nois i noies que el conformen han subratllat la seva “satisfacció” per l’acció duta a terme fa unes setmanes a la plaça el Codina. L’activitat tenia com a objectiu principal sensibilitzar als urgellencs i a les urgellenques de totes les edats de la necessitat de fer un ús cívic d’aquesta espai públic per aconseguir una bona convivència.

Respecte aquesta acció s’ha visionat un breu vídeo que recull en imatges la feina realitzada per aquests adolescents en aquesta plaça cèntrica de la Seu d’Urgell, que va consistir en detectar els problemes que provoca l’incivisme d’alguns, i els van senyalitzar, parlar amb veïns i comerciants de la zona i col·locar eslògans que reivindicaven un ús adequat d’aquest espai públic.

Per la seva part, l’alcalde urgellenc ha donat resposta a les moltes preguntes que van fer els nois i noies del consell en la darrera sessió plenària, relacionades la majoria d’elles a qüestions de la via pública i urbanisme de la ciutat.

En el punt d’informacions per part de l’Ajuntament, la regidora de Joventut, Sílvia Iscla els hi ha avançat algunes de les activitats lúdiques adreçades al públic jove de 12 a 29 anys que s’està acabant de muntar de cara a l’estiu.

D’entre d’altres activitats, tindran lloc una competició nocturna de jocs de taula, també un joc de rol nocturn, cinema i música a la fresca, un ‘escape room’ i sessions de piscina nocturna. Val a dir que ben aviat sortirà publicada l’agenda jove d’estiu que inclourà totes les propostes lúdiques per aquest estiu.

La sessió plenària ha finalitzat amb les intervencions dels portaveus dels grups polítics municipals de Compromís x la Seu i d’ERC.

Albert Batalla ha tancat el darrer ple del CMA d’aquest any tot agraint la participació dels i les joves per les seves aportacions en bé de la ciutat i alhora els ha desitjat un bon final de curs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada