bartumeu 1

Els accionistes majoritaris ja han emprès accions legals contra la intervenció de Banca Privada d’Andorra per part de l’INAF. Aquest matí han entrat a la Justícia una demanda on impugnen els diferents passos que han portat a la situació actual del banc.

Concretament, impugnen les mesures cautelars de nomenar dues interventores i de cessar el consell d’administració i nomenar tres administradors provisionals. Així ho ha anunciat el seu advocat, Jaume Bartumeu, que també ha comunicat que la demanda introdueix el principi d’una reclamació econòmica per responsabilitat administrativa. Tot i així, no s’ha quantificat aquesta reclamació.

La demanda també reclama a l’INAF, a la UIF i al Govern la comunicació de tota la informació vinculada que ha estat a la base de l’expedient contra l’entitat bancària.

Segons ha indicat Bartumeu, la família Cierco i d’altres accionistes majoritaris consideren que la intervenció ha estat molt perjudicial per a l’entitat i acusen el Govern de sobreactuació davant uns casos judicialitzats. A més, asseguren que l’executiu i l’INAF han menystingut els qui, a dia d’avui, encara són els legítims propietaris del banc.

3 comentaris

  1. Ja trigaven tots aquets amb interesos secundaris en reclamar, que s’aiguessin preucupat de controlar mes les seves entitats bancaries encontres d’anar acumulant montanyes de diners a les seves coves ara que perden es fiquen dins del mateix sac que la gent honesta i treballadora cuan sels auria de sancionar igual que a la resta de banques que han viscut durant tant temps d’amagar diners bruts i ara ens volen fer creure que som tots iguals. El govern y els alts carrecs de BPA son els culpables i aurien de pagar-ho ja esta be de tant mamoneo entre rics i pobres. No demano diners si no igualtat devant de la justicia ja que aqui hi ha gent que s’ha beneficiat de diners provinents de cartels , mafies i crim organitzat… (el millor tipus de gent(SUPERironicament)) i que la resposta vingui de fora perque si ha de venir de dins del pais… cualsevol amiguisme o contacte que tinguin s’encaregara de salvarli l’esquena . I ja per acabar un pronostic segur que els que tenen pocs diner surten perden mentres que als grans segur ja els han trucat per treure els diners…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada