andorra-telecom

Els  abonaments per servei durant el mes d’agost se situen en 41.956 abonats als serveis de telefonia fixa, 72.697 abonats als serveis de telefonia mòbil i 30.999 abonats a Internet de banda ampla. Aquestes dades suposen una variació percentual del -7,0% respecte al mes d’agost de l’any anterior en telefonia fixa i del +6,0% en telefonia mòbil. En quant a abonats a Internet de Banda Ampla, presenta una variació percentual positiva del +5,3%.

El tràfic telefònic en minuts sense Internet, durant el mes d’agost de 2016, se situa en 14,08 milions, amb una variació percentual negativa de -5,5% respecte al mes d’agost de l’any anterior. Pel que fa al tràfic nacional, ha estat de 8,62 milions de minuts (61,2% del total i amb una variació percentual negativa de -4,8%) i pel que fa al tràfic internacional, ha estat de 5,46 milions de minuts (38,8% del total i amb una variació percentual negativa del -6,5%).

El tràfic per Internet en GB durant el mes d’agost se situa en 1,63 milions de GB, amb una variació percentual positiva del +35,4% respecte al mes d’agost de l’any anterior.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada