telefonia

Els abonaments per servei durant el mes de març se situen en 47.571 abonats als serveis de telefonia fixa, 67.633 abonats als serveis de telefonia mòbil i 29.242 abonats a Internet de banda ampla. Aquestes dades suposen una variació percentual del -1,0% respecte al mes de març de l’any anterior en telefonia fixa i del +5,4% en telefonia mòbil. En quant a abonats a Internet Banda Ampla presenta una variació percentual positiva del +4,1%.

El tràfic telefònic en minuts sense Internet, durant el mes de març, se situa en 21 milions amb una variació percentual negativa del -1,0% respecte al mes de març de l’any anterior. Pel que fa al tràfic nacional ha estat de 13,03 milions de minuts (62,0% del total i amb una variació percentual negativa del -1,3%) i pel que fa al tràfic internacional ha estat de 8 milions (38,0% del total i amb una variació percentual negativa del -0,5%).

Aquest mes estan disponibles les dades del tràfic per Internet mòbil, amb dades a partir del mes de gener del 2014, i que aquest mes de març se situa en 6.852 GB amb una variació positiva del +30,4% respecte al mateix mes de l’any anterior.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada