Els abonats a Internet Banda Ampla augmenten un 3,7% al febrer

abonamentsEls abonaments per servei durant el mes de febrer se situen en 48.031 abonats als serveis de telefonia fixa, 64.034 abonats als serveis de telefonia mòbil i 28.045 abonats a Internet de banda ampla. Aquestes dades suposen una variació percentual del -0,5% respecte al mes de febrer de l’any anterior en telefonia fixa i del +0,2% en telefonia mòbil. En quant a abonats a Internet Banda Ampla presenta una variació percentual positiva del +3,7%.

Pel que fa als abonats en la Telefonia Fixa destaca la variació percentual negativa en abonaments a Canals XDSI d’un -4,5% respecte al mes de febrer de l’any anterior. En Telefonia Mòbil destaca la variació percentual negativa del -11,9% en els abonats a targetes de prepagament. En quant a Internet Banda Ampla, destaquen els abonaments a la Fibra òptica, que suposen una variació percentual positiva del +18,5% en contraposició a la variació percentual negativa del -61,3% en abonats a l’ADSL. Així, un 93,1% dels abonats a Internet Banda Ampla ja utilitzen el servei basat en Fibra òptica.

En quant als abonaments per servei, a nivell de dades mitjanes dels darrers dotze mesos, se situen en 47.752 abonats per la Telefonia Fixa amb una variació percentual negativa del -1,0% respecte al període anterior. Per la Telefonia Mòbil se situen en 63.455 abonats amb una variació percentual negativa del -0,7% i per Internet Banda Ampla se situen en 27.149 abonats amb una variació percentual positiva del +3,2%, destacant en aquest darrer tipus d’abonament, l’increment i descens percentual invers dels abonats a Fibra òptica (+18,2%) i ADSL (-46,8%).

TOTES LES NOTÍCIES