La societat filantròpica Bomosa ha lliurat avui al Comú de la Massana quatre abeuradors per a gossos, que s’han distribuït en diversos punts de la parròquia. La presentació s’ha fet a la plaça de les Fontetes, ja que és el punt urbà on s’ha instal·lat un dels abeuradors. La directora de Bomosa, Carmen Rivera, ha explicat que “una de les línies de treball de l’entitat és la protecció dels animals i després de comprovar que faltaven punts perquè els animals poguessin beure vam decidir tirar endavant la iniciativa, amb la col·laboració del Centre Penitenciari de la Comella, que s’ha fet càrrec de la confecció, i del Comú de la Massana, que ha aportat el material i que ha cedit els espais per a la col·locació de quatre dels vuit abeuradors”. Per Rivera aquest projecte també és important pel fort component social, ja que fomenta la futura integració laboral dels cinc interns que hi ha participat.

Per part del Comú de la Massana, el conseller Sergi Gueimonde assegura que “vam considerar que el projecte era molt interessant i per això hi hem participat aportant el material amb el qual s’ha construït els abeuradors i que ha sortit de la gestió forestal que es fa a la parròquia”. Els abeuradors s’han col·locat a la plaça de les Fontetes, al costat de la caseta del Parc Natural del Comapedrsa i a l’entrada dels restaurants del Coll de la Botella i de la Caubella de Pal.

Dels vuit abeuradors, n’hi ha cinc de grans –quatre d’ells a la Massana i l’altre a la Gossera Oficial d’Andorra- i tres de petits, un a Veritas, un segon a Bomosa i el tercer està pendent de trobar ubicació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada