Els 10 projectes més emprenedors de Catalunya

Smiling businesspeople working together at conference table

El 8 de febrer es van lliurar els Premis Emprenedors Revolució 4.0 que lliura al programa de Catalunya Ràdio “Revolució 4.0”.

La celebració de l’esdeveniment va tenir lloc a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm de Barcelona i a la mateixa es va reconèixer la tasca de 10 emprenedors joves que segons la presentadora del programa, Xantal Llavina, formen part de l’ecosistema tecnològic de Barcelona que actualment té una “rellevància internacional”.

Un emprenedor de tan sols 18 anys va aconseguir el Premi Revelació. Àlex Sicart ha estat a més nomenat per la revista Forbes com un dels 30 joves menors de 30 anys amb més talent del món emprenedor. Sicart és un jove estudiant que no ha trepitjat encara la universitat, però que ha guanyat nombrosos premis convocats tant per empreses com per institucions.

En el Premi Innovació va ser la companyia Corner Job qui va obtenir el reconeixement. Es tracta d’una plataforma per buscar feina en línia amb més de 7 milions de descàrregues i més de 150.000 empreses registrades.

A la resta de categories els premiats han estat Red Points i el seu sistema d’autenticació i eliminació de continguts en línia falsificats (Premi Idea de Futur); Agricolum amb una aplicació destinada al món agrícola per a la millora de la producció (Premi Disrupció); Fangazing amb una xarxa social que posa en contacte a artistes (Premi a la Originalitat); Brava Fabrics, una empresa que produeix samarretes (Premi Comunicació); Adsmurai, una plataforma publicitària per optimitzar el rendiment dels anuncis (Premi Internacionalització); Pandora Hubs amb una comunitat d’empreses amb filosofia social (Premi 50×50); Holaluz una companyia elèctrica que competeix amb les grans empreses energètiques apostant per les energies renovables (Premi Sostenibilitat) i finalment Nucli, una empresa que construeix altres empreses investigant companyies d’altres països (Premi Creativitat).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.