El cicle Ritmes ha estrenat un altre escenari i ho ha fet amb amb la veu de la catalana Elena Gadel. Mentre prepara nou disc ha vingut per primera vegada a Andorra per presentar ‘Delicada’.

“Delicada” va sortir el 2014 però aquesta és la primera vegada que sona a Andorra i ho fa a la capital dins el cicle Ritmes. Elena Gadel, que va participar en la segona edició d’OperaciónTriunfo, porta des d’aleshores vinculada a la música a través de la qual explica les seves vivències i es despulla emocionalment, cosa que diu fa millor en sales de concert que a l’aire lliure. “M’agrada més tocar a llocs tancats, perquè crec que la concentració és més forta, però a l’estiu també agrada (tocar a l’aire lliure) i és una manera d’atreure gent nova“, explica.

És una de les cares més conegudes de les sèries catalanes i la seva veu ha estat protagonista de diversos musicals com “Mar i cel”, “Grease“, “El Petit Príncep” i “Cabaret de Broadway, entre d’altres. Ara prepara un disc que sortirà aviat. “Tinc ganes de canviar una miqueta l’estil, però l’essència serà la mateixa”, avança.

Elena Gadel ha estrenat el nou escenari del cicle a la plaça de l’antiga caserna de bombers. I d’una plaça a un altra. La propera cita del programa serà dijous a la plaça de la Rotonda a ritme de rumba amb Miliu Calabuch i Diego Cortés.